Information om Coronavirus

CORONA TILTAG til KONCERTer på KULISSELAGERET

OPDATERET 06.05.2021
 

Kære publikum,

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en på KulisseLageret igen. Vi har ændret vores procedurer og faciliteter så de lever op til de nuværende retningslinjer fra myndighederne.

KulisseLageret har som konsekvens af de nuværende retningslinjer plads til 40 siddende gæster til vores koncerter. Alle købte billetter er stadig gyldige, og selvom de er solgt som stående gælder de til en unummeret plads i salen (Vi har lavet stolerækker i salen).

Da retningslinjerne ændre sig løbende vil nedenstående retningslinjer kunne ændre sig løbende helt frem til dagen for koncerten. Når vi ændrer vores retningslinjer vil vi give alle involverede billetkøbere direkte besked.

 

KØB BARE BILLET - DU BRÆNDER IKKE INDE MED DEN

Vi er løbende i dialog med programmets kunstnerne og beslutter i samarbejde med dem om deres koncert kan/skal gennemføres under de nuværende restriktioner. Skulle koncerter blive udskudt, vil man kunne få refunderet billettens værdi (ex. gebyr) i de første 2 uger efter udskydelse. I tilfælde af aflysning, bliver billettens værdi (ex. gebyret) refunderet automatisk inden for maksimalt 2 uger.

 


VÆRD AT VIDE OM din koncertoplevelse

Herunder følger først en kort opsummering og herefter en uddybende gennemgang af de retningslinjer du skal være opmærksom på i forbindelse med din koncertoplevelse.

 

KORT OPSUMMERET

 • Find sammen med det selskab du skal til koncert med – når I er fuldtallige kan i stille jer i kø.
 • Hold min. 1 meters afstand til gæster der ikke er del af dit selskab.
 • Du skal bære mundbind når du færdes på spillestedet - medmindre du sidder på din plads i salen.
 • Hav et gyldig coronapas, billede ID og billetter klar når du kommer ind på spillestedet.
 • For at minimere smitterisiko er garderoben lukket.
 • Skal du købe billet eller drikkevarer? Betal med kort eller mobilepay – vi tager helst ikke imod kontanter.
 • Dit selskab skal sidde på de anviste pladser under hele koncerten.
 • Stil dig ikke i baren – vores bartender kommer til din plads og sælger drikkevarer.
 • Bliver du tørstig under koncerten? – ræk hånden op, så kommer vi og betjener dig.
 • Baren lukker som følge af retningslinjerne kl. 22.00.
 • For at minimerer smitterisiko må du ikke synge med under koncerten.
 • Rejs dig kun fra din stol hvis du skal på toilettet.
 • Når koncerten er slut skal du blive siddende til du bliver bedt om at rejse dig.

 

UDDYBENDE GENNEMGANG

 

INDEN DU SKAL TIL KONCERT
 

Tryg koncert

Vi følger alle myndighedernes anvisninger for at skabe trygge rammer omkring din koncertoplevelse. Vi beder også dig og vores øvrige gæster om at vise hensyn og følge myndighedernes retningslinjer. Vores personale benytter mundbind og handsker når de er på arbejde. Vi stiller håndsprit til rådighed på toiletter og andre kontaktpunkter, og har selvfølgelig rengjort og desinficeret spillestedet inden du lukkes ind.
 

Vær forbEredt

Vi beder dig hjælpe os med at skabe trygge rammer ved at sætte dig ind i vores og myndighedernes retningslinjer. Du kan læse det hele her på siden, og herudover sender dig senest 24 timer før koncerten en mail hvor vi kort har opsummeret hvad du skal være opmærksom på.


Få et coronapas

Du skal fremvise et negativt coronapas for at komme ind til koncerten (er du undtaget - se punktet UNDTAGELSER). Dette gælder alle gæster, der er fyldt 15 år.

Du skal altså kunne fremvise en af følgende muligheder:

 • Et negativt resultat af en covid-19-test, der er højst 72 timer gammel (regnet fra tidspunktet, hvor testen er foretaget).
 • Et positivt resultat af en covid-19-test, der er mindst 14 dage og højst 180 dage gammel (regnet fra tidspunktet, hvor testen blev foretaget).
 • Et gennemført vaccinationsforløb mod covid-19.

Dit coronapas kan være både digitalt på din smartphone og i papirformat.

Du skal kunne legitimere dig (med pas, kørekort, sundhedskort eller andet offentligt udstedt ID-kort), så vi kan se, at du er den person, som coronapasset er udstedt til.

 

Jeg er ikke tryg ved at gå til koncert - kan jeg få refunderet min billet?

Da KulisseLageret afholder koncerter i overensstemmelse med alle gældende retningslinjer, er det jf. KulisseLagerets billetsalgsbetingelser ikke muligt at få refunderet sin billet i koncerterne.

 

Ankomst til KulisseLageret

Når du ankommer til spillestedet skal du stille dig i kø sammen med det selskab du skal til koncert sammen med. Husk at hold god afstand til de øvrige selskaber der venter på at komme ind på spillestedet. I vil blive lukket ind på spillestedet et selskab af gangen. Mangler i én eller flere personer i jeres selskab, må i vente til i er fuldtallige før i stiller jer i kø.

Inden du bliver lukket ind på spillestedet skal du tage dit mundbind på og herefter fremvise et gyldigt coronapas og billede ID før du kan blive billetteret (er du undtaget - se punktet UNDTAGELSER). OBS: For at minimere smitterisiko er garderoben lukket.

Vi fylder salen op fra en ende af (startende med forreste række), så der kan ikke vælges frit mellem de ledige pladser og man må ikke flytte plads i løbet af aftenen. Når et selskab først er placeret vil det ikke være muligt at tilføje flere gæster til selskabet. Du kan fortsat købe billet i indgangen til spillestedet – vi tager dog helst ikke imod kontanter.

Du kan ikke gå i baren før, under eller efter koncerten. I stedet kommer baren til dig. Når dit selskab er blevet placeret på jeres stole vil vores barpersonale komme til dig og tage imod din bestilling. Vi opfordrer til at du sørger for at få bestilt dine drikkevarer inden koncerten starter. Skulle du få behov for drikkevarer under koncerten kan du række hånden i vejret, så kommer vi og tager imod din ordre.

OBS: Kulisselagerets bar lukker som følge af retningslinjerne kl. 22.00. Kulisselageret lukker ikke - og koncerter efter kl. 22.00 gennemføres som planlagt.

 

I baren sælger vi kun drikkevarer på dåse:

Pepsi, Pepsi Max, Egekilde citrus, Nikoline               25,-

Royal pils, Royal classic, Albani IPA Mosaic IPA        40,- (6-pack 200,-)

Blå Thor, Mokai hyldeblomst                                    50,-

 

Under koncerten

Når du og dit selskab er blevet placeret, skulle det ikke være nødvendigt at forlade din plads medmindre du skal på toilettet. Hold gerne øje med om der er kø ved toiletterne inden du rejser dig fra din plads.
Undgå gerne at forlade koncerten for at gå ud og ryge, da dette vil forstyrrer de øvrige publikummer.

OBS: For at minimerer smitterisiko må du ikke synge med under koncerten.

 

Efter koncerten

Når koncerten er slut skal du og dit selskab blive siddende på jeres plads indtil vores frivillige personale beder dit selskab om at rejse sig og gå ud.

 

Hvis retningslinjerne strammes igen?

Hvis der sker stramninger af retningslinjerne som har betydning for din koncertoplevelse, vil vi give dig besked herom.

 

UNDTAGELSER

Kravet om mundbind og coronapas gælder ikke for personer, der af medicinske årsager, eller som følge af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør bære mundbind eller få foretaget en covid-19-test. Er du blandt disse, bedes du inden du skal til koncert kontakte os på  for at få instrukser til, hvordan du skal agere under koncerten. Hvis du er undtaget for mundbind eller coronapas vil du blive placeret i en til formålet indrettet sektion på spillestedet.

 

Top
Thrane.nu