Information om Coronavirus

Kulisselageret åbner igen i efteråret

Udsendt 11.06.20 KL. 15.00

 

Danmark åbner op igen, skridt for skridt, og skønt der er åbnet op for siddekoncerter under stærkt begrænsede forhold, står spillestedernes mere intense og publikumsnære koncerter i sidste række, sammen med resten af nattelivet. Sammen med landets live-arrangørers brancheorganisation Dansk Live følger vi på KulisseLageret tæt den løbende udvikling, og, ikke mindst, hvilke krav der stilles til at overholde sikkerhedskravene. Med vilkårene lige nu, vil det samlede antal koncertgængere på KulisseLageret være på så lavt et niveau at vi indtil videre har valgt at vente med åbning til efteråret. Hvordan billedet ser ud til september, ved ingen lige nu, men man kan være sikker på at alle forholdsregler vil være fuldt imødekommet, inden vi lukker publikum ind.

Mens vi spændte går og venter på at rykke ind i Fase 4 efter sommerferien, har vi lagt et tæt program for koncertmånederne fra september og resten af året ud.

 

KØB BARE BILLET - DU BRÆNDER IKKE INDE MED DEN

Skulle koncerter på ny blive udskudt, vil man kunne få refunderet sin billet i de første 2 uger efter udskydelse, ligesom med de hidtidige koncerter. Og i tilfælde af aflysning, bliver alt refunderet automatisk.

 

/////////////////////////////////////////////////////////////////////

 

Kulisselageret ER midlertidigt LUKKET

Udsendt 11.03.20 KL. 13.00 // OPDATERET 03.04.20 KL. 13.50

 

Det sker på grund af Sundhedsstyrelsens og regeringens skærpede anbefalinger vedrørende COVID-19 (coronavirus).

Med baggrund i de forholdsregler, Horsens Kommune tager i forhold til COVID-19 situationen, er det besluttet, at alle Kulisselageret og de tilknyttede arrangørforeningers arrangementer bliver enten flyttet eller aflyst resten af marts måned.

Alle billetkøbere til berørte arrangementer vil blive kontaktet via mail eller SMS med mere information efterhånden som vi får indgået aftaler med de forkelige artister.

 

Aktuelle ændringer (opdateret 07.04.20):

13.03.20   Sonja Hald – flyttes til den 2. oktober 2020
14.03.20   Artigeardit – aflyst. Billetter refunderes. (Artigeardit kommer istedet og spiller på dette års Wall of Sound festival).
18.03.20   Rock i Kulissen – aflyst
20.03.20   Urkraft, Cor Vacante – aflyst. Billetter refunderes, og der arbejdes på at finde en ny dato.
21.03.20   Gangway – ny koncert den 10. december 2020 (Vi havde oprindeliget aflyst og refundert billetter, men nu har vi fået mulighed for en koncert i efteråret).
26.03.20   Esben Just Solo – flyttes til den 21. maj 2020
27.03.20   Ida Nielsen – flyttes til den 16. oktober 2020
03.04.20   Drew - flyttes til den 12. september 2020
04.04.20   Østkyst Hustlers - flyttes til den 17. oktober 2020
08.04.20   Sange fra kanten - flyttes til den 6. oktober 2020
11.04.20   Gasoglim - flyttes til den 3. april 2021
18.04.20   Ibrahim Electric - flyttes til den 28. november 2020
24.04.20   Patina - flyttes til den 30. oktober 2020
01.05.20   Shades of Blue - aflyst
14.05.20   The Sandmen - flyttes til den 14. november 2020


Vi har fuld forståelse for at en eventuel flytning af arrangementer kan passe dårligt, og tilbyder derfor at man i dette tilfælde kan få refunderet sin billet hvis man ønsker det. Muligheden for refundering er dog kun gældende i 14 dage efter at flytningen af arrangementet er offentliggjort. 
Vi er rigtig kede af det besvær, det måtte give for både vores publikum, vores optrædende og vores foreninger, fortæller spillestedsleder, Jeppe Vind, der håber på alles forståelse.

Ved refundering skal du forvente at der går noget tid før du kan se pengene på din konto. Vores billetudbyder arbejder på højtryk med at behandle de tusindvis af refusioner de modtager netop nu.

Henvendelser angående billetter skal ske via , vi svarer tilbage så hurtigt som muligt.

 

/////////////////////////////////////////////////////////////////////

 

KulisseLageret følger sundhedsstyrelsens vejledninger og anbefalinger

Covid-19 (Corona) – opdateret 10. marts kl. 15:20


KulisseLageret og vores tilknyttede arrangørforeninger følger Sundhedsstyrelsens vejledninger og anbefalinger.

Da KulisseLagerets kapacitet er på maksimalt 180 personer, er vi ikke indbefattet af sundhedsstyrelsens aktuelle anbefaling om at aflyse arrangementer med over 1000 deltagere (https://politi.dk/coronavirus-i-danmark/til-arrangoerer-og-deltagere-i-arrangementer/myndighedernes-opfordring-til-arrangoerer-af-arrangementer). Vi gennemfører derfor som udgangspunkt alle programlagte arrangementer. Da situationen som bekendt ændrer sig løbende, følger vi nøje udmeldingerne fra myndighederne og er forberedte på at handle herefter.

Derfor: Hold øje med vores side hér for de seneste opdateringer ang. KulisseLageret, hvis du har planer om at besøg os i den nærmeste fremtid.

 

Som deltager til arrangementer

Som deltager i vores arrangementer er det væsentligt at du ligeledes følger sundhedsstyrelsens anbefaling når du færdes blandt de øvrige publikummer. Læs mere her: https://politi.dk/coronavirus-i-danmark/forebyg-smitte

Vores frivillige personale på KulisseLageret er ligeledes blevet orienteret om sundhedsstyrelsens anbefalinger – og følger dem efter bedste evne. Vi har suppleret vores håndspritdispensere på toiletterne med yderligere dispensere i garderoben og baren til brug for personalet og publikum. Herudover har vi ophængt skilt med information omkring forebyggelse.


Information forud for arrangementet (aflysning/flytning/refusion)

Ved eventuelle aflysninger vil alle billetkøbere få direkte information omkring refundering eller eventuel flytning af arrangementer via email eller SMS. Vi har fuld forståelse for at en eventuel flytning af arrangementer kan passe dårligt, og tilbyder derfor at man i dette tilfælde kan få refunderet sin billet hvis man ønsker det.

Har du ikke selv købt din billet, skal du være opmærksom på at det er billetkøberen der modtager information – og du skal derfor holde dig informeret gennem denne person.

Undgå så vidt muligt at kontakte os – vi kontakter dig.


Er du forhindret

Er du som følge af den aktuelle situationen forhindret eller vurdere det ikke er hensigtsmæssigt at deltage i det arrangement du har køb billet til, er der på nuværende tidspunkt ikke mulighed for at få refunderet din billet.

Top
Thrane.nu