Under Bøgen

OBS: der optages promotionvideo under koncerten!
Fredag
15
februar

Information

  • Genre POP/ROCK
  • Dato 15.02.2019
  • Kl. 22.00
  • Døre åbnes kl. 21.00
  • Entré i forsalg 50 kr.
  • Entré i døren 70 kr.
  • Arrangør KulisseLageret
Under Bøgen 15.02.2019
Under Bøgen

UNDER BØGEN PÅ KULISSELAGERET
Østjysk GNAGS kopi


Kan du høre noget, overhovedet?
Under Bøgen består af 7 mand fra Østjylland som alle har den sammen dybe respekt for - og sande kærlighed til det over 50 år gamle danske orkester: Gnags.
Med udgangspunkt i den Live-energi som altid præger Gnags, er Under Bøgen noget for dig, som er til fest, syng-med og har en ustoppelig trang til at skråle op om vilde kaniner, burhøns, konger og alderdommens glæder.
Der er derfor plads til både gamle og unge når ”Under Bøgen” inviterer til fest. Med de allerbedste af Gnags’ udødelige sange, guider bandet dig stilsikkert igennem festen, hvor danse - og ikke mindst syng-med garanti er en selvfølgelighed. Under Bøgen leverer én lang musikalsk vandring gennem byen med hunden. Slingrende ned af Vestergade, ud til en bænk ved haven, hvor der er kys i solen til alle som kæmper på skyggesiden. Og når karrusellen kører, flyver burhønsene som svaner mod den lave sol. Så mine damer og herre – ”Li’ meget hvem du er, li’ meget hvor du er, så velkommen her!”

Denne aften bliver endnu mere speciel. For koncerten er et led i Under Bøgens videoproduktion. Det vil sige, at denne koncert filmes og optages til brug i forbindelse med promovering af kommende koncerter. Derfor vil entré prisen være lavere end normalt.
Til gengæld skal publikum regne med at blive foreviget på både billede og lyd.
Så tag noget pænt tøj på og find dit allerbedste festhumør frem – for der er ingen vej tilbage når den dejligste morgen bliver til den fedest aften!

Under Bøgen består af:
Anders Boysen: Vokal, DX7, harmonika & guitar
Søren Karkov Knudsen: Keyboards
Lars Holmer: Sax & kor
Michael Mortensen: El. guitar (Jacob Riis-Olsens originale venstrehånds, selvfølgelig)
Poul Erik Gregersen: Bas
Rasmus Friis Tvørfoss: Trommer & kor
Thomas Ousager: Percussion

Top
Thrane.nu