Ny!

Traveling Blues Nights (DK/HU)

Koncerten spilles på Platform K
Fredag
11
februar

Information

  • Genre BLUES
  • Dato 11.02.2022
  • Kl. 20.00
  • Døre åbnes kl. 19.00
  • Entré i forsalg 140 kr.
  • Entré i døren 160 kr.
  • Arrangør Blueskartellet
Traveling Blues Nights (DK/HU)
Traveling Blues Nights (DK/HU)

Blueskartellet præsenterer:

Traveling Blues Nights (DK/HU)
på Platform K

The Mojo (Hu), Tim Lothar, Jesper Theis

Tim Lothar optrådte i 2012 på en festival i Ungarn hvor han mødte den legendariske ungarske mundharpevirtuos Tamás Szabo og det udmøntede sig i et langvarigt sammenarbejde. MOJO som band blev etableret året før, 2011, i Budapest, under bandnavnet Mojo Workings. De forkortede deres navn til The Mojo i 2018.

Deres sammenarbejde gav de følgende år, succesrige turnéer i Ungarn, og indspilningen af live-albummet “Traveling Blues Nights”. I foråret 2018 var projektet Traveling Blues Nights for første gang på turné i Danmark, som resulterede i koncerter med stående bifald.

Med medlemmer, der kommer fra meget forskellige musikalske baggrunde og smag, er resultatet en unik blanding af pop, beat, country og traditionel blues.

Deres unikke lydbillede gives ved at bruge harmonivokaler og ualmindelige instrumenter som didley-bue, cigarkasse, harmonietta, basmundharmonika i mange af deres arrangementer, skubber musikerne grænserne for bandet, hvilket gør deres lyd meget nuanceret og levende. De drager til fulde fordel af de dynamiske muligheder, som en live musikalsk optræden giver for at gøre hver eneste koncert til en unik oplevelse med nye originale sange eller interessante fortolkninger af covers.

line-up:
János Horváth: vokal, guitar
Imre Olivér Honfi: vokal, guitar, diddley-bow, cigar box
Tamás Szabó: vokal, mundharpe, harmonetta, bas mundharpe
István Mezőfi “Fifi”: trommer
János Mazura: tuba
Tim Lothar: vokal, guitar
Jesper Theis: vokal, guitar, banjo

Top
Thrane.nu