The Van

(Nyt projekt fra The Blue Van) - Support: Electric Elephants
Fredag
6
april

Information

  • Genre ROCK
  • Dato 06.04.2018
  • Kl. 22.00
  • Døre åbnes kl. 21.00
  • Entré i forsalg 150 kr.
  • Entré i døren 170 kr.
  • Arrangør KulisseLageret
The Van 06.04.2018
The Van

The Blue Van løfter sløret for det nye projekt The Van, med ny single og turné, der bringer dem til KulisseLageret fredag d.6 april 2018 .

Det danske band har omfavnet deres rødder i garagerocken med projektet The Van, der i dag udgiver singlen “P.O.P.” – en storsvingende, psykedelisk klingende rocksang hvor pigtrådsguitarerne, hammondorgelet, tamburinen og det flerstemmige kor får frit løb.

Steffen Westmark, Allan Villadsen, Søren Christensen og Per Jørgensen, bedre kendt som The Blue Van, har med deres nye projekt The Van søgt tilbage til udgangspunktet, hvor 4 knægte, i deres bedste alder, laver spontan musik sammen i øveren og får den ned på bånd med det samme. Det har været nødvendigt for bandet på et personligt plan at skabe en ny platform til denne mere umiddelbare skabelsesproces.

Trommeslager Per Jørgensen fortæller:
“The Blue Van holder pause fra formel 1. Skræller malingen af og kører markræs og burnout bagved kvickly extra” og orgelbokser Søren Christensen uddyber: “Det her er ikke en frelst fuck the industry-manøvre, men derimod noget vi gør for vores egen personlige skyld og interesse”. 
The Vans nye single hedder “P.O.P”, hvilket er en forkortelse for “Pool of Perception”, og udkommer på Iceberg Records. The Van tager på Danmarkturné til foråret

 

Support: 
Københavner-kvartetten Electric Elephants har gennem de seneste par år fået en studie- og liveerfaring, der gør, at bandets spacede, psykedeliske univers, i den hårde
ende af rockskalaen, står knivskarpt, hvor selvtilliden stråler ud fra både scene oghøjttalere.

Med rødder i nyere stoner-rock som Turn Me On Deadman og Kyuss, og med intuitiv forståelse af magien i klassiske bands som Black Sabbath, Pink Floyd, T. Rex og Frank Zappa har de skruet deres helt eget udtryk sammen, hvor den kreative opfindsomhed er grænseløs i ord, lyd og billeder.

Grungen er ikke glemt, og genoplives i den grad i en helt ny og spændende indpakning hvor de her drenge i den grad formår at komme ud over scenekanten, visuelt og energimæssigt forstærket ved at sanger Mads Riiskjær Jarnouw, samtidigt smadrer løs på trommesættet.

På Ep'erne …Thank You Brother Star og senest In The Great Dark Between The Stars viser de enorm kreativ spændevidde, og en kollektiv spilleforståelse, som i dag er tæt på perfektioneret ved koncerterne.

David Fricke fra Rolling Stone Magazine, Dizzy Mizz Lizzy (som Electric Elephants har supportet) Baby in Vain og utallige musikere elsker dem, og fan-klubben vokser for hver koncert. Electric Elephants triumferede stort på SPOT 2016 og var selvskrevne gæster igen i 2017. Electric Elephants – Mads, Mikkel og Mathias - tager nu for første gang ud på Danmarks turné i eget navn, hvor Paw Skovbye nu er blevet en fast del af bandet på guitar og synth. Det er elektrisk, det er elefantastisk, det er nerven af beskidt og innovativ rock'n'roll.

I den sidste halvdel af 2017 har bandet skrevet kontrakt for G/S/A med det
anerkendte tyske selskab Motor, hvor bl.a. også Kellermensch huserer, og planen er
at Tyskland skal erobres iløbet af 2018.

Top
Thrane.nu