The Reptones

Support: Kristoffer Loft
Torsdag
22
september

Information

  • Genre FOLK/ROCK
  • Dato 22.09.2016
  • Kl. 20.30
  • Døre åbnes kl. 20.00
  • Entré i forsalg 70 kr
  • Entré i døren 80 kr
  • Arrangør KulisseLageret
The Reptones 2016
The Reptones

'Dead Letter Blues' er titlen på det nye og anmelderroste album fra københavnske The Reptones.
Sanger/sangskriver Bo Bech er født og opvokset i Horsens, og torsdag den 22. september vender han tilbage til rødderne, når americana-kvartetten spiller koncert på Kulisselageret.

Er du P4 eller P5 lytter?
Så har du med garanti hørt både ‘Candy Coated Lines’ og ‘This Small Town’ i din radio i løbet af foråret og sommeren. Sangene er med The Reptones, og er gået rent ind som nogle af de mest spillede numre på Danmarks Radio i foråret. I uge 12-15 var singlen ’Candy Coated Lines’ bl.a. det mest spillede nummer på DR P5.

Stribevis af anmelderstjerner
Med stribevis af anmelder-stjerner og skudsmål som ‘stærkt dansk rockband udvider paletten’ / ‘gennemtænkt, afbalanceret, veldoseret og selvsikkert’ / ’høj emotionel energi’/’fuldfed countryrock’ og ”gennemført produktion” fra bl.a. musikmagasinet Gaffa, det respekterede onlinemagasin GFR og Morgenavisen Jyllands-Posten, er det et smilende firkløver i The Reptones, der i øjeblikket besøger landets spillesteder.

Fra lækker americana til fuldfed rock’n’roll
Musikstilen på ‘Dead Letter Blues’ er ‘americana’, eller endnu bedre forklaret ‘country-cana’, og er en legesyg, opdateret version af den traditionelle amerikanske countrystil. Det nye består i, at alle musikalske regler er sluppet løs på prærien, og der således er lagt op til et kreativt, sonisk giftemål mellem noget nyt, gammelt, blåt og lånt.

I tilgift til den americana-orienterede koncert på Kulisselageret den 22. september, får publikum også smagsprøver på de to forrige, originale album fra The Reptones, som til fulde demonstrerer en fandenivoldsk rock ‘n’ roll spænvidde, der sender kærlige hilsener til slagkraftige, britiske musiktraditioner repræsenteret af bl.a. The Rolling Stones, The Who og The Kinks. Det bliver således en live-aften, hvor der bliver spillet både hurtigt og højt og lavt og langsomt.

The Reptones består af sanger og sangskriver Bo Bech Arvin, trommeslager Jesper Rasch, bassist og guitarist Jakob Lund samt den østerbro-boende guitarist Kim Heibon.

Lokal opvarmning:
Den lokale og talentfulde sanger & sangskriver Kristoffer Loft står for opvarmningen.

Top
Thrane.nu