Songwriter aften

Esben Kronborg, Ingeline, Rikke Noor, Maria Malmø
Lørdag
2
marts

Information

  • Genre SINGER/SONGWRITER
  • Dato 02.03.2019
  • Kl. 20.30
  • Døre åbnes kl. 20.00
  • Entré i forsalg 60 kr.
  • Entré i døren 80 kr.
  • Arrangør KulisseLageret
Songwriter aften 02.03.2019
Songwriter aften

Vi skruer ned for lydstyrken og helt op for hyggen, og retter fokus på essensen af musikken: sangene.
Vi har udpeget 4 af de skarpe sangskrivere lige nu

Til september udkommer Esben Kronborg med sit første album på dansk. Der har været mange overvejelser undervejs, men modtagelsen af de 3 første singler på dansk, har vist at det er det helt rigtige for en sangskriver med noget på hjertet. Denne aften vil der være mulighed for, at høre nogle af de sange som Esben har været i studiet og indspille i februar måned. Esben vil endvidere præsentere de 3 andre sangskrivere som han alle kender og som han sammen med Kulisselageret har valgt ud til denne aften. 
 
Ingeline synger sine sange med en sjældent hørt lidenskab. Kun akkompagneret af sin guitar, tager den unge musiker dig på en tur rundt i sin poetiske verden med en dragende vokal og klingende fingerspil. Hun lader skuldrene falde ned, tankerne vandre og giver samtidig et træk på smilebåndet med sin jordbundne, jyske humor. 
 
Født i Grønland, vokset op i grænselandet mellem Danmark og Tyskland og nu med afsæt i det nordjyske, er R.Noor spået som en af Danmarks mest lovende upcoming artister. Rikke svøber publikum ind i rejsen mellem de danske stationsbyer og had- kærligheden til de mange yderkanter, hun kommer fra. Det er lyden af ærlig, skandinavisk singer/songwriter tradition, hvor spørgsmålene om ophav, tilhørsforhold og drømme, udspilles i takt med det hjerteslag, der får sangene til at leve.
 
Aarhusianske MALMØ udgav i 2017 debutalbummet "We Come From The Stars" i de nordiske lande. De blev efterfølgende signet på engelske Integrity Records, og albummet udkom i England 4. maj 2018 og i resten af verden 22. juni. Pladen har fået fantastiske anmeldelser og BBC airplay, og sangen Homeland har desuden netop fundet vej til en BBC dokumentar.
Musikken er opstået delvist i Himalayas bjerge og delvist i Aarhus. Udtrykket er på en gang skrøbeligt og kraftfuldt med Maria Malmøs stærke stemme som et naturligt samlingspunkt og slægtskab med navne som Björk, Eivør og Under Byen. 

Top
Thrane.nu