Skull Club + UK 77

Lørdag
7
oktober

Information

  • Genre PUNK
  • Dato 07.10.2017
  • Kl. 22.00
  • Døre åbnes kl. 21.00
  • Entré i forsalg 100 kr.
  • Entré i døren 120 kr.
  • Arrangør Hard Rock Horsens
Skull Club + UK77 07.10.2017
Skull Club + UK 77

Sing Along Folk Punk
Efter fem år på den danske rockscene, har Skullclub bidt sig fast, og nu gæster de KulisseLageret sammen med UK 77, lørdag d.7 oktober.

Med debutalbummet "GAMLE AR & NYE TÆNDER", sparkede Skullclub i 14 og 15, dørene ind til det rockhungrende publikum, rundt om på landets spillesteder, og nu er de klar til at gøre det igen. I 2017 udgiver Skullclub deres andet album og der er lagt i kakkelovnen til et godylt los i løgene, når Piraterne lægger fra land. 
Med deres eget mix af folk, sing-along rock ’n’ roll, søsyg punkrock og hardcore tilsat et stort glimt i øjet er Skullclub blevet sammenlignet med så forskellige bands som: The Hollywood Undead, Skambankt, Flogging Molly, Turbonegro og Motörhead. Og med et hårdtslående tekstunivers, der minder lytterne om deres skyggesider, lægger Skullclub fra land og holder den fest, som længe har været savnet på den danske rockscene.

Der er indtil nu udgivet 2 EP’er, ”Død & Kritte” fra 2011 og ”Klyng dem op” fra 2013, og et fuldt album; ”Gamle Ar og Nye Tænder”. Skullclub har turneret i noget tid med bl.a. support for Dropkick Murphys i Store Vega sidst de var på besøg og adskillige udsolgte koncerter på landets regionale spillesteder.

Skullclub er nu klar til at rykke deres publikummer rundt endnu engang og udgiver derfor en single i sommeren 17 som forløber for et album i efteråret 17, hvorefter de drager på togt, rundt på spillesteder i såvel indland som udland.

Den karismatiske forsanger Troels Bjorholm har i øvrigt en forkærlighed for den engelske fodboldklub Newcastle United, der har medført at klubbens fans har taget Skullclub til sig. Skullclub lavede således en hyldest til klubbens fans, som blev vel modtaget og har fået over 300.000 views alene på den fanside som har delt videoen til sangen. 
Alene energien i musikken har fået englænderne til jævnligt at spille numrene inden fodboldkampen, og der ligger nu en åben invitation til at spille derovre.


"Hvis Volbeat er den velsmurte Bayern München maskine, er Skullclub Skt. Pauli"

Skullclub er :
Troels Bjorholm – Vokal
Jonas Heintze – Guitar og Banjo
Christoffer Skau – Guitar
Christian Christensen – Bass
Thomas Ebdrup – Trommer
 

Top
Thrane.nu