Ny!

Rock The Region

På Det Gule Pakhus
Lørdag
19
maj

Information

  • Genre ROCK
  • Dato 19.05.2018
  • Kl. 20.45
  • Døre åbnes kl. 20.45
  • Entré i forsalg Fri entre
  • Arrangør KulisseLageret mfl.
Rock The Region 19.05.2018
Rock The Region

Rock the Region @ Rabbit Hole Festival

Igen i år byder ROCK THE REGION på et varieret line-up af musikalske genrer, så publikum kan glæde sig til en spændende koncertaften, når turnéen rammer Rabbit Hole Festival. Koncerterne kommer til at byde på både elektronisk musik, hiphop, rock og pop, og alle byer på turnéen har et band med i programmet. 

ROCK THE REGION 2018 præsenterer:
Schwarze Fiktion - electro pop/rock
Hollow Birds - melankolsk rock
LUNA LUX - electronica/hiphop
CloudNine - groovy pop
Taxit - rock
Sonic Moon - stoned grungerock

Publikum kan forvente et skarpt koncertformat, med korte intense koncerter, så man kan få vagt appetitten på mere.

--------------------
Artistpræsentationer:
Schwarze Fiktion
Fra dybet i Aarhus’ bunkermiljø bryder nye elektropop/rock toner frem i form af orkesteret
Schwarze Fiktion. Fra fri improvisations jazz og punkrock til lyden af velsmurt elektropop med
kant. Den besnærende lyd af neonoplyste metropoler efter midnat. Elektronisk rock spændt som
en fjeder. Romantisk postpunk med masser af krop. Duoen Schwarze Fiktion indrammer i sin
lyd både det stramt minimalistiske og det brusende storladne.

Hollow Birds
Hollow Birds spiller mørk, melankolsk rock med et atmosfærisk lydunivers, der får tankerne til at vandre ud i de skandinaviske skove om efteråret, hvor løvtræernes varme farver står i stor kontrast til de lange nætter og efterårsstorme. Bandet henter inspiration i stonerrocken, men bringer også støj- og psych rocken i spil. Det giver musikken nogle dystre undertoner, som både omfavner kaos og den gode melodi. I øjeblikket arbejder Hollow Birds på deres Debut EP, som ventes udgivet i løbet af 2018. 

LUNA LUX
Emma Lillelund Saaugaard er navnet bag Holstebrobaserede Luna Lux, som i 2017 fik skudt sin karriere i gang ved at åbne Sub Festivals store scene. Luna Lux har med inspiration fra nutidens rapguder og den danske electronica-scene skabt sin egen lyd af elektronisk melankoli og sentimental hiphop. Hendes tekster tager udgangspunkt i både de gode og de knapt så gode gerninger, der kan blive begået i nattens mulm og mørke.

CloudNine
Cloud Nine er et ungt musikprojekt, der på kort tid har fundet frem til en sound, der rammer nutidens poplyd, men på deres egen måde. Det er stramt og tilbagelænet, og kombineret med et energisk liveshow, skal publikum fastholdes i groove og vellyd, der umuliggør stilstand. 

Taxit
Taxit består af brødrene Søren, Claus og Henrik Jessen, samt Anders Heegaard. Trods medlemmernes unge alder, har bandet allerede et imponerende musikalsk CV. I 2013 udgav bandet deres første studiealbum ”No Water To Wine” - pladen er senere fuldt op af 2 EP’er - samt mere end 200 koncerter i hele landet. Alt lige fra Smukfest og Skive Festival til en lang række af landets efterskoler. Efter længere tids studiearbejde er bandet nu klar med en ny single, samt en række livekoncerter i løbet af foråret.

Sonic Moon
Sonic Moon sender dig i kredsløb om jorden med mareridtsagtige, dystopiske fortællinger, som ledsages af tonstunge, sumpede guitarriffs og opslugende melodier. Inspirationen drages fra stonerrock med referencer til det repetitive og udsyrede, der leder publikum ind i en trancelignende tilstand. Sonic Moon, der blandt andet blev “Månedens uhørt” i GAFFA med debutsinglen “Lost Faces” i maj 2017, udgiver til august deres debut EP.

--------------------

RTR er et projekt skabt i samarbejde mellem en række af regionens musikfællesskaber, for at udforske og støtte den midtjyske talentmasse. Målet er at forbinde musikfællesskaber, musikprofessionelle og talentfulde musikere i et konstruktivt skabende netværk.

I den kommende tid kan interesserede opleve bandpræsentationer, videoer, koncertopdateringer og i det hele taget følge projektet på facebooksiden:www.facebook.com/rocktheregiondk 
Oplev Rock The Region Live i følgende byer:

26. april: Rytmisk Sal B1 på Holstebro Musikskole / Holstebro 
27. april: Scene 7 / Herning
4. maj: Drivhuset / Skive
5. maj: Kedelhuset / Silkeborg
11. maj: SPOT Festival på Remisen / Godsbanen
19. maj: Rock The Region på Rabbithole Festival / Horsens 

Partnergruppen bag Rock The Region består af:
Kulisselageret/Musikstedet, Horsens
Musikforeningen KULT’en, Skive
Rytmisk Musik Holstebro
Rytmisk Musik Herning
Lydpotten/Muffis, Silkeborg
Musikforeningen MONO, Aarhus
Partnergruppen takker for godt samarbejde med Promus, DMF og Spotfestival.

Top
Thrane.nu