Persecutor + Herezy

Album Release + Dobbeltkoncert
Lørdag
19
oktober

Information

  • Genre METAL
  • Dato 19.10.2019
  • Kl. 22.00
  • Døre åbnes kl. 21.00
  • Entré i forsalg 70
  • Entré i døren 90
  • Arrangør Metalmafiaen + KulisseLageret
Persecutor + Herezy
Persecutor + Herezy

Dobbeltkoncert med 2 af de heftigste bands fra den horsensianske metalundergrund lige nu.

Metal-genren har altid haft gode vilkår i Horsens, både blandt publikum og blandt de udøvende musikere, og flere har sat deres spor i det internationale musiklandskab gennem tiden. Aftenens 2 bands, Persecutor og Herezy, er gode kandidater til at sætte det næste aftryk, og er begge på det spændende sted, hvor de har samlet god erfaring, opbakning og, ikke mindst, et stærkt repertoire af eget materiale.

Persecutor:

Persecutor er et horsensiansk thrash band som favner bredt i genren med både elementer fra heavy- og dødsmetal.
De seneste par år har der været udskiftning i bandet, men nu er Persecutor med fast line-up og denne aften med digital-release af deres sprit-nye debutalbum ”Rebirth”.

”Rebirth” er bandets første skud på stammen og dette album markerer hermed også en helt ny start for bandet.

Med bandets efterhånden habile sceneerfaring, som tæller jobs med bla. Hatesphere, Defecto, Crocell, 9000 John Doe, Lipid, Killing og Royal Deceit lover gutterne at levere en fandenivoldsk energi og hurtige riffs, din nakke næppe glemmer. Herom skriver MetalTone.dk bla.:

Herezy:

Med erfarne musikere fra tidligere bands, som Acerbic Angel, Beyond the 9th, Vallis Mortem, Lipid og Caro, spiller Herezy en god blanding af heavy metal og thrash, som uden tvivl vil sætte nakkehvirvlerne på en hård prøve.

Det Horsens baserede band, leverer tons tunge riffs, krydret med skærende guitarsoloer. Den varierende og melodiske vokal, vil få dig til at tænke på de gode gamle 80'er helte, på en rejse ind i det nye årtusind. Aggression og melodi går hånd i hånd med fart og attitude, som der låner sig fantastisk til denne hyldest, til den forrige generation af metallens forbilleder

Top
Thrane.nu