Pede B

Support: Christian Bersang
Fredag
10
november

Information

  • Genre HIPHOP
  • Dato 10.11.2017
  • Kl. 22.00
  • Døre åbnes kl. 21.00
  • Entré i forsalg 120 kr.
  • Entré i døren 140 kr.
  • Arrangør KulisseLageret
Pede B 10.11.2017
Pede B

Pede B udgiver sit nye album "Sparring" d.15 september og tager derefter på efterårstour, der bringer ham forbi KulisseLageret fredag d.10 november. 

Pede B har gennem de sidste mange år imponeret det danske publikum med udsolgte koncerter, anmelderroste albums og ikke mindst en imponerende evne til konstant at
forny sig. 

Nu vender Pede B tilbage d. 15. september med sit nye album ’Sparring’ – et album der bekræfter hans lyst og evne til konstant at være i udvikling.
’Sparring’ udspringer af målet om at blive en bedre rapper – en målsætning man som udøvende musiker er nødsaget til at forholde sig til, hvilket Pede B udtrykker således;”Alt der ikke er i udvikling er i gang med at dø”.


Pede B har til dette album derfor håndplukket nogle af Danmarks bedste rappere, som han under hele processen har sparret med – en sparring der har haft til formål at udvikle og forbedre sin rap både teknisk og lyrisk.
Pede B forklarer følgende omkring processen; ”Jeg kan mærke at jeg gennem hele processen har presset mig selv til det yderste, da jeg har siddet foran nogle rappere jeg virkelig respekterer. Jeg var derfor nødt til at præstere mit ypperste, hvilket i mine øjne i dag har gjort mig til en bedre rapper”.

Det kommende album er produceret af Pede B’s mangeårige samarbejdspartnere Lukas Lunderskov og Adam Sampler.
Selve processen på det kommende album symboliserer det modsatte af MC Fight Night – en begivenhed som Pede B har vundet hele 3 gange. 
På det kommende album har ambitionen netop været, at man i stedet for at bekæmpe hinanden skal sparre, udvikle sig og ikke mindst lære af hinanden – altsammen med målsætningen om at blive en bedre rapper.
Der er derfor lagt op til et album der samler dansk hip-hop, nedbryder fordomme og bygger bro mellem den nye og gamle skole af dansk hip-hop.

Det kommende album udkommer d. 15. september og der er lagt op til et efterår der står i Pede B’s tegn.
 

Top
Thrane.nu