Ole Frimer Band

Fredag
22
februar

Information

  • Genre BLUES
  • Dato 22.02.2019
  • Kl. 22.00
  • Døre åbnes kl. 21.00
  • Entré i forsalg 130 kr.
  • Entré i døren 150 kr.
  • Arrangør Blueskartellet
Ole Frimer Band 22.02.2019
Ole Frimer Band

Blueskartellet præsenterer Ole Frimer Band

OLE FRIMER - Vokal, guitar
Sangeren og guitaristen Ole Frimer er både nationalt og internationalt prisbelønnet. Med sin unikke ”flesh to string”- teknik og otte selvkomponerede CDer bag sig, har han høstet stor international anerkendelse og erfaring. I 2001 vandt han med sit band Blue Junction, som de første danskere nogensinde, den amerikanske Real Blues-pris i kategorien ”Best Live European Blues Recording”, og i 2004 prisen for ”Best Foreign Blues Act”. I 2008 modtog han en Danish Music Award for ”Årets Danske Bluesalbum” og i 2011 Bank Nordiks Ærespris for sit mangeårige virke på de danske og udenlandske musikscener.
Ole Frimer har gennem årene udviklet sin egen spillestil og sin egen musikalske personlighed. Hoved-inspirationskilder skal findes i det sydlige USA. Især har Texas-bluesen sat sine spor, men også soul- folk- og countrykunstnere har haft indflydelse på hans musikalske udvikling.

Niels Ole Thorning (også kaldet NO) - Orgel, keys
NO er en af de skarpeste og mest erfarne keyboardspillere her til lands, med en egen let genkendelig lyd og stil. Hans CV indeholder prominente navne som Nina Hagen, Peter Belli, Johnny Madsen, Henning Stærk, Seth Walker og mange, mange flere.

JESPER BYLLING - Bas
Jesper Bylling har tidligere spillet med Allan Olsen, Johnny Madsen m.fl. Jesper er en nutidig, bredspektret og virtuos bassist I mesterklassen, med en egen tone og en ofte lyrisk tilgang.

CLAUS DAUGAARD – Trommer
Claus Daugaard. En af Danmarks absolut skarpeste og mest erfarne trommeslagere. Han har spillet sammen med Ole i 20 år.

Top
Thrane.nu