Niels Skousen

Søndag
14
april

Information

  • Genre ROCK
  • Dato 14.04.2019
  • Kl. 20.00
  • Døre åbnes kl. 19.00
  • Entré i forsalg 200 kr.
  • Entré i døren 220 kr.
  • Arrangør KulisseLageret
Niels Skousen 14.04.2019
Niels Skousen

Niels Skousen kommer til KulisseLageret


Niels Skousen, en af Danmarks vigtigste kulturpersonligheder med en lang karriere i film- og musikbranchen, fylder 75 år den 28. januar 2019. Det bliver bl.a. fejret med en flot fødselsdagskoncert i Skuespilhuset, Store Scene, Det Kgl. Teater, d. 27. januar 2019, hvor Skousen selv står på scenen, en bandturné i april og en ny albumudgivelse i foråret 2019.


I et på en gang intimt, moderne og ikke mindst unikt lydunivers fortæller Skousen de historier og betragtninger, der kendetegner ham og har gjort det siden begyndelsen med Skousen & Ingemann. Hans smukke sprog, rørende historier og bidske kommentarer gør ham helt uundværlig på den danske musikscene, for den slags erfaring og nærvær kommer ikke gratis, og derfor rækker hans publikum også ud over flere generationer.


Det er sange, der går til hjertet
Når Niels Skousen står på scenen, bliver publikum inviteret med på en musikalsk rejse. Hans musikalske historier favner bredt, og med sin humoristiske, skarpe og til tider melankolske stemme rammer hans sange os der, hvor vi gi'r os selv lov til at lade følelserne tale. Skousen har i kraft af sit virke og sin karriere opnået en toneangivende og anset position, og han fremtræder som en distingveret sangskriver og performer.


Dagbladet Information har tidligere benævnt Niels Skousen som ’Sprogets geniale guldgraver’.


Til Ud&Se i maj 2018 siger produceren Nikolaj Nørlund bl.a.: ”Niels´ stemme, toneleje, ja hele hans facon brænder igennem til koncerterne. Han når ud til alle aldre - han transcenderer generationerne”.

Top
Thrane.nu