Niclas Knudsen - Guitar Inferno

Onsdag
5
oktober

Information

  • Genre ROCK
  • Dato 05.10.2016
  • Kl. 20.00
  • Døre åbnes kl. 19.30
  • Entré i forsalg 60,-
  • Entré i døren 80,-
  • Arrangør KulisseLageret
Niclas Knudsen 05.10.2016
Niclas Knudsen - Guitar Inferno

Guitarist og komponist Niclas Knudsen er et velkendt ansigt på den danske musikscene og har blandt andet spillet med folk som Adam Nussbaum, JohnTchicai, David Liebman, Ray Anderson, Billy Preston og Tom Jones. Ibrahim Electric, som han leverer størstedelen af det kompositoriske materiale til, har han turneret intensivt med i ind og udland igennem de sidste 12 år.

Det har længe været et hedt ønske for Niclas at blande alle de genrer, han har rodet med de sidste 10-15 år. Han har blandt andet studeret Mohan Veena hos Vishwa Mohan Bhatt i Indien, lært Tres på Cuba, spillet og fået undervisning i afro-guitar i Mali og Burkina Faso, turneret og spillet i Brasilien og lyttet intenst til Andalusisk guitarmusik. Han har nu samlet alt dette i et nyt projekt han kalder ”Niclas Knudsen – Guitar Inferno”, som han i april 2016 udgav en CD med.

Denne CD fik disse ord med fra anmelderne:

- Alle de traditioner og tråde har han – tilsyneladende helt ubesværet – formået at samle på Guitar Inferno . Og dermed har han skabt et forrygende,
medrivende og perspektiverende album, der helt organisk slynger sig fra den ene lian til den anden og efterlader et samlet indtryk af udtryksstyrke og
sikker omgang med både de tekniske og kunstneriske virkemidler.
– Ivan Rod – Gaffa


Guitaristen Niclas Knudsen er umulig at lytte til, uden at hans unikke behandling af strengene resulterer i flimrende billeder for det indre øje. Det er filmisk musik i sjælden grad. Selv om albummet er instrumentalt, får man fortalt bunkevis af historier undervejs. Rørende, dramatiske og sanserige beretninger, hvor man kan putte sine egne brøker ind i regnestykket.
– Simon Staun, Fyens Stiftidende

Musikken er svær at sætte i bås: Nordiske toner, afrikanske rytmer, indiske ragaer, jazz, blues og funk bliver blandet sammen i en stor gryde og op af den lyder en ubestemmelig og medrivende musik!

Bandet består af:
Niclas Knudsen: Guitar, Tres(Cubansk Guitar), Weissenborn(Hawai Lap-guitar) og Mohan Weena(Indisk slide guitar)
Jakob Christoffersen: Keyboards
Anders Christensen : Bas
Mads Andersen : Trommer

Top
Thrane.nu