Udsolgt

MOTORPSYCHO

Lørdag
14
maj

Information

  • Genre ROCK
  • Dato 14.05.2016
  • Kl. 21.00
  • Arrangør KulisseLageret
Motorpsycho 14-05-2016
MOTORPSYCHO

Så skete det! Efter flere års rejse fyldt med beretninger fra fjerne lande, historier af olympiske proportioner, musikalske eventyr og nye venskaber, er det endelig lykkes os at lokke dette fabeldyr indenfor på Kulisselageret. Vi er i den grad stolte over at kunne præsentere: MOTORPSYCHO (NO) 


Motorpsycho har sin oprindelse helt tilbage i midten af 80'erne, hvor 2 helt unge norske metal hoveder Hans Magnus 'Snah' Ryan og Bent Sæther møder hinanden. Enige om at ”Rainbow Rising” er den bedste album nogensinde (en erklæring der har ændret og tilpasset sig mange gange siden), skæbnen ville at de senere endte på sammen gymnasium hvor de spillede sammen i deres første bands i den norske by Steinkjer. 

Efter gymnasietiden skulle deres veje igen skilles, men mindre end 2 år senere – i 1989 – mødtes de igen, denne gang i byen Trondheim hvor Bent gik på universitetet og arbejde som DJ på den lokale radiostation. Efter at have startet bandet ”Aural Blow-Job” med nogle gode DJ venner fra radiostationen – heriblandt Kjell Runar 'Killerkjell' Jensen – opstod der et behov for at finde en god guitarist. Ved et rent lykketræf mødte Bent sin gamle ven og bandkammerat fra gymnasiet i en bus på vej til arbejde, senere det efterår fik den nyopståede power trio – på en vinyl jagt i London – sit navn, og Motorpsycho var nu født.

I 2015 begynder og slutter indspilningerne til deres nye album ”Here be Monsters” som udkommer den 12. februar 2016. Albummet tog lidt længere tid end normalt at indspille for bandet, og resultatet er blevet et introspektivt og reflekterende værk som kigger lige så meget på de monstre der bor indeni os, som dem der lever rundt om os i universet. Albummet er designet som nattemusik, i særdeleshed de nætter hvor det kan virke som en ren umulighed at få lukket øjnene. Værket læner sig i den grad i retning af psych-siden af Motorpsycho universet, og publikum kan glæde sig til en fuldkommen unik oplevelse når denne supergruppe for første gang nogensinde gæster Kulisselageret.

Top
Thrane.nu