Udsolgt

Mark Le Fêvre - Bøvl

Stand Up
Onsdag
27
februar

Information

  • Genre STAND-UP
  • Dato 27.02.2019
  • Kl. 21.30
  • Døre åbnes kl. 21.00
  • Entré i forsalg 205 kr.
  • Arrangør Tajmer / KulisseLageret
Mark Le Fêvre - Bøvl 27.02.2019
Mark Le Fêvre - Bøvl

MARK LE FÊVRE - BØVL

COMEDY TOUR 2019

Hej, jeg hedder Mark Le Fêvre. 

Du tænker måske ”hvem er du?”

Det har du nu endelig chancen for at finde ud af! Fordi jeg laver mit første onemanshow! Det hedder ”BØVL”.

Prøv og hør, jeg elsker livet! Jeg kunne da sagtens lave et show om alle de gode ting i mit liv. Men jeg vil også gerne have at showet bliver sjovt. For lad os være ærlige. Ingen gider at høre om hvor godt, nogen har det. Det er meget sjovere at høre om de ting, der går galt. 

Jeg bøvler med PRÆCIS de samme ting som alle jer andre. Er jeg sammen med den rigtige? Hvad gør vi med børn? Og hvad har Disney-sange at gøre med indvandrerdebatten?

Okay! Det sidste er meget specifikt, men det kommer til at give mening, når du ser showet. 

Det hele bliver skide sjovt, og jeg glæder mig ekstremt meget til at give jer et indblik i mit liv. Så køb dig en billet til showet, så vi kan grine sammen af alt vores bøvl og især mit. 

Venlig hilsen Mark Le Fêvre

One-man showet, som tilmed er Marks debut, bliver en vidunderlig blanding af personlige historier og skarpe jokes, der vil få folk til at være flade af grin - og for en aften glemme alt om små og store problemer. 

Mark Le Fêvre er en af landets hurtigst fremadstormende comedy darlings. Ud over sin egen comedyserie på TV2 og adskillige priser i bagagen, er Mark også et helt enestående internetfænomen. Med sine karikerede videoer og sketches som bl.a. ”Jyde-Man” har Mark opnået enorm stjernestatus på Facebook med mere end 225.000 følgere, som hver uge får et indblik i Marks undren over tingenes tilstand.

 

Top
Thrane.nu