Marco Mendoza

Support: The dunK
Lørdag
12
maj

Information

  • Genre ROCK
  • Dato 12.05.2018
  • Kl. 20.45
  • Døre åbnes kl. 20.00
  • Entré i forsalg 150 kr.
  • Entré i døren 170 kr.
Marco Mendoza 12.05.2018
Marco Mendoza

Breaking news - Hard Rock Horsens og KulisseLageret præsenterer den amerikanske bassist Marco Mendoza, der bl.a. har spillet sammen med Whitesnake og Thin Lizzy.
Lørdag d.12 maj. 


Derudover har han også spillet med Neal Schon (Journey), Ted Nugent og spiller pt. med The Dead Daisies. 

Han er altid på farten, enten med The Dead Daisies eller som solo artist, men da Mighty Music tilbød ham at udgive et album, der kunne få hans musik ud til flere, greb han chancen: 

“I am really excited about the release of this album. It will be my first collection of new songs in seven years! 
I have been extremely busy with the Dead Daisies since 2013 so when the opportunity to get some new music together came along, I jumped at it! I hope you guys have as much fun listening to it as I did recording it!” siger Marco.

Albummet Viva La Rock blev indspillet i København sammen med multitalentet Søren Andersen (Electric Guitars), hvilket viste sig at være det helt rigtige samarbejde, idet deres kemi eksploderede i studiet og endte ud i nogle af de bedste nye rock melodier som bare kalder på at blive hørt i radioen. 

Nu kan du høre ham live på KulisseLageret.

SUPPORT:

DUNK
”CAN’T GET RID OF ROCK’N’ROLL”
Knud ”Dunk” Lindhard udgiver nu sit første solo album med 14 egne sange.

Pladen har været undervejs i mange år, og både tekster og melodier har under processen udviklet sig til et album med titlen ”Can’t get rid of rock’n’roll”.
Det danske rockband Electric Guitars har siden 2015 været en del af projektet, og sammen med The Jordanaires og Charlie McCoy gør de pladen til noget helt specielt.
The Jordanaires var på tourne i Danmark for 20 år siden, og var i den forbindelse i studiet sammen med Knud. Her lagde de stemmer til den nye udgave af Sweet little Maybelline, State prison blues og Can’t get rid of rock’n’roll.

Med i bandet er:
Nicki Jack
Knud Lindhardt
Lasse Laursen

Top
Thrane.nu