Junglelyd

Fredag
15
september

Information

  • Genre ELEKTRONISK
  • Dato 15.09.2017
  • Kl. 22.00
  • Døre åbnes kl. 21.00
  • Entré i forsalg 70 kr.
  • Entré i døren 90 kr.
  • Arrangør KulisseLageret
Junglelyd 15.09.2017
Junglelyd

JUNGLELYD kommer til KulisseLageret fredag d.15 september

50 kr. Early Bird pris (Begrænset antal) frem til 1.9.2017

 

Det Danske band Junglelyd, der blander genrer som Cumbia, Tropical Bass, Surf Rock og Elektro, er på ganske kort tid brudt ind i den danske undergrundsscene med deres eksperimenterende dansemusik.

Musikken tager lytteren med på opdagelse i Sydamerikas jungle, og indeholder elementer af den rituelle stammemusik, og de yderst dansable elektroniske genrer fra regionen.

Kort efter bandets opstart blev bandet kendt for deres smittende grooves og melodier ved at spille festivaller, klubber og private arrangementer rundt omkring i Danmark.
Deres første EP, "Tropisk Europisk", blev udgivet digitalt sommeren 2015, blot et par måneder efter bandets fødsel.

Seks måneder senere udgav Junglelyd deres anden EP, "Skyggedans", der videre udforsker deres blanding af tropiske rytmer og elektronisk dansemusik.
Et af numrene fra denne EP, "Gringo Funk", blev udvalgt af World Music Danmark som et af årets bedste danske World tracks, og udgivet på deres "Best of 2016" compilation.

Blandt de mange shows bandet spillede i 2016, var en fuldt pakket koncert på HeadQuarters under Spot festivalen i Aarhus. Koncerten blev kåret til en af lørdagens bedste shows af musikmagasinet Soundvenue.

Udover de mange livekoncerter blev Junglelyd hyret som husorkester til Danish World Music Awards 2016, der blev afholdt i Copenhagen Jazzhouse i December.

Bandet er for nyligt blevet signet på det Hamborg baserede undergrundslabel "Sounds Of Subterrania", hvor de udgav deres MAXI EP "Paracaídas" i begyndelsen af 2017.
Derudover arbejder Junglelyd på deres første studie album.

Top
Thrane.nu