International Song Contest Horsens 2017

Torsdag
11
maj

Information

  • Genre POP
  • Dato 11.05.2017
  • Kl. 19.30
  • Døre åbnes kl. 19.30
  • Entré i døren FRI ENTRE
  • Arrangør VIA, Horsens All Stars, Det Gule Pakhus & KulisseLageret
International Song Contest Horsens 2017 11.05.2017
International Song Contest Horsens 2017

International Song Contest Horsens 2017

Horsens emmer af gode samarbejdsprojekter, og et af dem går under navnet ”International Song Contest Horsens”.
20 sangere er klar til at demonstrere deres vokale færdigheder for hinanden, for publikum og for dommerpanelet. Konkurrence-elementet er tonet ned, for den virkelige styrke i projektet er at det er en glimrende anledning til at både sangere, musikere og alle øvrige kan mødes på kryds af nationaliteter, aldersskel og andre grupperinger, og bare være sammen om musikken, som i øvrigt spilles 100% live med to supplerende backingbands. 

Projektet opstod i 2016 i anledning af, at Horsens var udpeget som værtsby for Melodi Grand Prix 2016 og MGP 2016, og havde, ud over den musikalske indgangsvinkel, også til formål at markere Horsens som international by. Det, der opstod som en spontant ide, viste sig at slå an, ikke mindst blandt de internationale borgere i kommunen, og derfor gentages initiativet nu i 2017 – ikke mindst på baggrund af mange opfordringer hertil. 
Arrangementet hviler på en høj grad af frivilligt engagement og samarbejde på tværs, og det er en bærende ambition, at International Song Contest in Horsens skal være med til at skabe sammenhold, underholde og udvide den musikalske horisont for borgere i Horsens, uanset oprindelse.  

Aftenens konferencier er Assia Zouaoui, og med-værter er sidste års vindere; ikke Lighthouse X, men Horsens’ egne vindere; Patricia og Vitalia Villadsen.

Arrangørgruppen består af Kulisselageret, Det Gule Pakhus, VIA University College, DSR/Student Council samt Horsens All Stars, og præmier er sponsoreret af Horsens & Friends.

Projektet afholdes desuden som en del af dagens Internationale Festival i Horsens.

Koncerten foregår på KulisseLageret. 
Dørene åbner kl. 19.30, og musikken starter kl. 20.00.
Der er fri entré.

Top
Thrane.nu