Hugo Helmig

Support: Milli Naomi (Koncerten finder sted på Horsens Ny Teater)
Fredag
2
februar

Information

  • Genre POP
  • Dato 02.02.2018
  • Kl. 20.00
  • Døre åbnes kl. 19.30
  • Entré i forsalg 175 kr.
  • Entré i døren 175 kr.
  • Arrangør KulisseLageret og HNT
Hugo Helmig 02.02.2018
Hugo Helmig

Opdateret torsdag d.12 oktober.

Stor interesse for Helmig Junior
gør at KulisseLageret flytter Hugo Helmig koncerten op på Horsens Ny Teater

Nogle gange går det ekstra hurtigt, når nye musiknavne rammer æteren. Efter en kort billetsalgsperiode på kun 5 uger, kan  KulisseLageret melde udsolgt til koncerten med Hugo Helmig fredag d. 2. februar, 2018. Dette vil dog efterlade en masse skuffede fans, som ville gå glip oplevelsen.
Efter ønske fra artisten selv er der derfor arrangeret ny og større lokation, nemlig Store Scene på Horsens Ny Teater.

Billetsalget starter tirsdag d.17 oktober kl.10.

Helmig junior melder sig på den danske pop-scene, og det tegner virkeligt lovende - oplev hans første optræden i Horsens fredag d.2 februar 2018.

Det er gået stærkt for den unge Hugo Helmig. Alle kan efterhånden synge med på hitsinglen ’Please Don’t Lie’, som lige nu ligger nummer 1 på den danske airplay chart og er blevet streamet over 2 mio. gange. Samtidig er det 19-årige talent nu klar med en omfattende turné, hvor han besøger 21 byer landet over. 

Hugo Helmig har netop spillet sine første udsolgte debutkoncerter med stor succes. Nu glæder han sig til at komme ud i hele landet og møde publikum live, når han i november besøger København og Aarhus og fortsætter turen rundt i 19 forskellige byer i starten af det nye år. Til koncerterne har Hugo Helmig samlet et ungt hold af talentfulde musikere, som spiller op til popfest tilsat soulede, funky og blues-inspirerede toner.

Hugo Helmig, der på rekordtid og med bare en enkelt single har gjort kometkarriere på den danske musikscene, siger selv: 

”Det var en stor oplevelse at være ude og spille, så nu har jeg bare fået endnu mere blod på tanden. Jeg glæder mig sindssygt meget til at komme rundt i landet og spille min musik sammen med drengene. Vi lover at det bliver en fest”

Til den totalt udsolgte debutkoncert i Aarhus kvitterede Gaffa med 4 stjerner og skriver blandt andet:  ”Samlet set må man sige, at den unge sanger har styr på sagerne. Ingen tvivl om, at han har flair for at skrive gode popnumre, men han har også styr på at sammensætte en sætliste, der mixer up tempo og sjælere”. 

Hugo Helmig henter sin musikalske inspiration fra store singer-songwritere som John Mayer og Ed Sheeran. Første singlen ’Please Don’t Lie’ er en veloplagt popsang om at skrue lidt ned for selviscenesættelsen på de sociale medier og slippe sig selv fri. Hugo udtaler selv:

” Vi ønsker alle at vise os som perfekte på de sociale medier, men det er der jo ingen, der er. Det er ærgerligt, at det er blevet normen, at vi skal fremstille os selv på denne her overmenneskelige måde. ’Please Don’t Lie’ er en kærlig opsang til os alle – inklusiv mig selv.”

 

Support til Hugo Helmig koncerten bliver Milli Naomi - en ung debuterende sangerinde 

Med sine blot 18 år er Milli Naomi stadig et spirende stjerneskud på den danske musikscene, men hendes stemme forblænder lytteren og giver oplevelsen af en erfaren sangerinde, som i årtier har udviklet og forfinet sit instrument. 
Stemningsfuld, smuk, sofistikeret singer-songwriter-musik, som rammer dér, hvor sårbarhed og ærlighed formidles i perfekt sammenspil med musikken. Med sine sjældent fine harmoniske akkorder, et romantisk, hudløst – og til tider smertende tekstunivers – er hun klar til at gøre sin debut på de danske spillesteder, når hun over to måneder skal supportere Hugo Helmigs tour.

Top
Thrane.nu