Helhorse

support: Frozen In Time
Fredag
14
oktober

Information

  • Genre METAL
  • Dato 14.10.2016
  • Kl. 22.00
  • Døre åbnes kl. 21.00
  • Entré i forsalg 100,-
  • Entré i døren 120,-
  • Arrangør KulisseLageret & MetalMafiaen
Helhorse 14.10.2016
Helhorse
  • h" target="_blank">YouTube

Metal Mafiaen og KulisseLageret er glade for, i fællesskab, at præsentere en koncert med heftige Helhorse og support: Frozen in Time.

Helhorse:
Med den rå, nærmeste u-hellige blanding af beskidt metal, punk og klassisk rock er Helhorse et af de mest potente og kraftfulde rockbands, som norden kan præstere lige nu. 

Med et stædigt og beslutsomt trav har bandet kontinuerligt udviklet deres lyd og live show og har nu ramt et nyt højdepunkt i deres musikalske udvikling.

Bandets nye album, "Helhorse", er produceret af et uhørt stærkt hold og viser, at Helhorse kun er blevet bedre, skarpere og mere intense med tiden. 
Holdet bag pladen består af Michael Beinhorn (Soundgarden, Ozzy Osbourne, Korn etc.), Lior Goldenberg (Stone Templet Pilots) og Moar Appelbaum (Faith No More) og får endelig bandets voldsomme råstyrke kombineret med melodiøsitet helt frem til lytteren. 
Målet er da også intet mindre end at indtage verden! 
Derfor har bandet signet en verdensomspændende pladekontrakt med Spinefarm Records (Ghost , Airbourne, Killing Joke) i januar 2016 og er i den grad klar til at lave international larm. 

Det er dog især live Helhorse leverer. 
Bandet har efterhånen et godt CV i ryggen med Europatournéer, koncert på Roskilde Festival, 2 koncerter på Copenhell med en 3. gang i 2016 i vente. 
I 2015 ramte Helhorse dog nye højder da drømmen over alle drømme blev opfyldt. 
Nemlig opvarmningskoncerter for Ac/Dc , Slayer og Anthrax! 
Dette har givet bandet en ustyrlig blodtørst for at indtage scenerne og gøre det som Helhorse gør bedst: nemlig vælte ethvert spillested, festival eller arena – stort som småt, det betyder intet, Helhorse forlader ikke scenen før bagerste mand er lagt ned. 
Helhorse bliver af flere omtalt som et af de allerbedste live bands indenfor deres genre og lige netop live skuffer de aldrig. 

Frozen In Time:
Frozen In Time blander hård, melodisk rock og progressiv metal til en tung cocktail af aggressive riffs og storladne, harmoniske omkvæd. Efter et år med fordybelse i kompositioner og arrangementer er bandet klar med en stilsikker, moderne og kraftfuld lyd

So strap in kid – it’s gonna be a Hell Of A Ride

Top
Thrane.nu