Hatesphere

Support: Persecuter
Lørdag
10
februar

Information

  • Genre METAL
  • Dato 10.02.2018
  • Kl. 22.00
  • Døre åbnes kl. 21.00
  • Entré i forsalg 150 kr.
  • Entré i døren 170 kr.
  • Arrangør Hard Rock Horsens
Hatesphere 10.02.2018
Hatesphere

Hard Rock Horsens præsenterer Hatesphere på KulisseLageret lørdag d.10 februar 2018

Med knap 20 år på bagen er HATESPHERE en af metalmusikkens dominerende og mest rutinerede kræfter. Hverken farten eller ambitionerne er imidlertid sænket. Bandet turnerer til stadighed verden over og nåede i 2017 med opvarmning for Metallica samt optræden på Helviti-scenen på Copenhell et par foreløbige milepæle på den hjemlige scene. Opvarmningen for Metallica betød samtidig, at HateSphere skrev sig ind i historiebøgerne som den første artist til at spille en officiel koncert i den imponerende Royal Arena.     

Bandet har netop påbegyndt sangskrivningen til det 10. studiealbum. Nok har hovedkomponist Peter “Pepe” Lyse Karmark skiftet efternavn, men inspirationerne er fortsat en god blanding af 80’ernes hard rock, Florida death metal, tidlig speed og thrash metal og naturligvis eurodance. Der er endnu ikke sat dato for udgivelsen af plade nummer 10, men den forventes at udkomme i løbet af 2018. Forsanger Esben “Esse” Hansen udtaler:

“Hastværk er lastværk. Vi tager den tid, vi synes, vores 10. plade kræver ikke blot at skrive, men i særdeleshed også at køre i stilling til at blive udgivet. Som et led i forberedelserne, og som noget helt nyt og spændende for os, vil vi afprøve nyt materiale ved vores danske koncerter i februar. Derudover har vi en masse fejringer, idet ‘Serpent Smiles and Killer Eyes’ lige er fyldt 10 år, HateSphere og ’The Sickness Within’ har kobberbryllup til foråret, og sidst men ikke mindst fylder EP’en ’Something New, Something Old, Something Borrowed and Something Black’ 15 år i 2018, og det vil altsammen sætte sit tydelige præg på en anderledes sætliste”.   

Under fælles fane kommer koncerterne derfor til at hedde ‘SOMETHING NEW, SOMETHING OLD, SOMETHING BORROWED, SOMETHING LIVE 2018’."

 

Top
Thrane.nu