Ny!

Get Down VI

Lørdag
18
februar

Information

  • Genre HIPHOP
  • Dato 18.02.2017
  • Kl. 22.00
  • Døre åbnes kl. 21.00
  • Entré i forsalg 50 kr.
  • Entré i døren 70 kr.
Get Down VI 18.02.2017
Get Down VI
Get Down er tilbage!
For 6. gang åbner vi dørene for en aften med fokus på aktuelle navne fra hiphoppens vækstlag, med et fedt program sammensat af den lokale rapper, Christian Bersang.
 
HRSNS (DON.  EDDIE + MIKKEL G-CODE PÅ GUITAR)
KANU & YSPBEATS (AALBORG)
NY SENSEI (KBH)
BERSANG + HA9 & GWÆNNO.
 
DJ JES SECHER
 
HRSNS
Det lokale hip-hop kollektiv HRSNS kigger forbi!
HRSNS er en betegnelse der samler en lang række dope MCs fra det lokale rap-miljø og i denne omgang har de sendt Jonas Eddie og Don & G-Code i front for at repræsenterer!
Jonas Eddie udgav sin debut EP "Så Langt, Så Godt" i starten af 2016, og den har siden bragt ham til flere scener, både lokalt og rundt omkring i landet - heriblandt på Christianias børneteater. I dagens anledning har han DON med sig, som er kendt for sin udgivelse "Pronoia", der blandt andet talte hitsinglen "Hun Har". Med et afvekslende og vidtstrækkende bagkatalog er aftenens opvarmning uden tvivl i hus.
 
Kanu
Kanu er aftenens nordjyske bidrag, og han bringer nutidig punchlinebaseret hiphop som produceres af den altid skarpe YSPBEATS. Hans produktioner er legende og altid leveret med et glimt i øjet. Kanu er ligeledes en del af hiphop-kollektivet OWNRS LABEL, der består af Kanu og to andre up-comming rappere: Maximilian og Bill Chris - you wont miss this!
 
Ny Sensei
Ny Sensei er lig med vennerne Frej og Rasmus, som dyrker en fælles forkærlighed  for UK Garage og House, som blandes i en blød RnB-produktion med referencer til 2-step. Eller sagt på menneskesprog: forestil dig soundtracket på vej hjem fra en fræk bytur, tilsat komplekse beats. De har netop udgivet deres anden single, ”Ikk stress”, og er godt på vej frem i DK’s hiphop-miljø.
 

BERSANG
Bersang har længe arbejdet på sin solo plade og gjorde for alvor noget ved det midt i 2016 da han sammen med et par gode kammerater lejede et par lokaler i byen og bankede et nyt studie sammen. Siden da er der blevet arbejdet på højtryk og for første gang vil han nu løfte sløret for noget af det der bliver arbejdet på.
Vi har hørt rygter om at han tager et par features med - så kig forbi til et brag af en aften!
 
GWÆNNO + HA9
Gwænno åbner som altid op for et univers af byture, kærlighed og weekend venner.
Denne gang vil han være at finde på scenen med HANI når de åbner op for krukken med numre som Silky Smoose og SØNDAG.

Top
Thrane.nu