Get Down V

Lørdag
17
september

Information

  • Genre HIPHOP
  • Dato 17.09.2016
  • Kl. 22.00
  • Døre åbnes kl. 21.00
  • Entré i forsalg 70 kr
  • Entré i døren 90 kr
  • Arrangør KulisseLageret
Get Down V 17-09-2016
Get Down V

Traditionen tro slår HØJT PLAN og Kulisselageret hovederne sammen og åbner dørene for GET DOWN V.
Snyd ikke dig selv for en fantastisk aften i selskab med nogle af de mest eksplosive MC’s i undergrunden.

Højt Plan & Gwænno
Energi fyldt Hip-Hop med referencer tilbage til årtusind skiftet hvor WestCoast & RnB triumferede.
Gruppen består af Christian Bersang og Mikkel Hansen, der sørger for en potent lyrik og André Saptefrati, som står bag produktionerne.

808LOVEBOYS
808loveboys er et spritnyt hiphop-kollektiv. Bag projektet står sanger og sangskriver Oliver Colin Murphy, som har allieret sig med hele fire  producere, nemlig Emil Bjørn Buur Andersen, Rasmus M. Jensen, Frederik Andersen og Martin Stoltenberg. Deres musik er nymoderne hiphop, der er inspireret af den moderne amerikanske hiphop-lyd. De skaber et varmt, drømmende og elektronisk univers, der leder tankerne hen på navne som Kendrick Lamar, J. Cole og danske Ukendt Kunstner.

Skyggesiden
SkyggeSiden byder på upassenheder, drukviser, dybsindige tekster og skildringer om en opvækst med omsorgsvigt fra et hjem med klaver og Emma Gad på facaden.
Selvom emnerne til tider synes tunge, formår hun at holde det letfordøjeligt, ørefængende og Fucking Fistligt! ?

Et friskt pust på den danske rapscene hvor jeg'et og overfladen ellers synes at være i fokus. Hun bakkes op af DJ Wernz som også står for alle produktionerne.

Nixen
Nixen (Niklas Hansson) Født i sverige 4. August 1990. Har rappet og produceret siden 04/05. Opvokset i Herlev, en forstad til København. Har udgivet "Primus EP" (2011) (Digital Udgivelse) og "Produkt Af Miljøet EP" (2012) (Digital Udgivelse)

 

 

Top
Thrane.nu