Aflyst!

Gangway

Lørdag
21
marts

Information

  • Genre POP
  • Dato 21.03.2020
  • Kl. 22.00
  • Døre åbnes kl. 21.00
  • Entré i forsalg 275 kr.
  • Entré i døren 295 kr.
  • Arrangør KulisseLageret
Gangway 21.03.2020
Gangway

KONCERTEN ER AFLYST - BILLETTER VIL BLIVE REFUNDERET

Med baggrund i de forholdsregler, Horsens Kommune tager i forhold til COVID-19 situationen, er det besluttet, at alle Kulisselageret og de tilknyttede arrangørforeningers arrangementer bliver enten flyttet eller aflyst resten af marts måned.

Alle billetkøbere vil blive kontaktet via mail eller SMS med mere information.

Læse mere her: https://kulisselageret.dk/information-om-coronavirus

 

GANGWAY ANNONCERER KONCERTER I 2020

Publikum får mulighed for at opleve det legendariske indiepop-band, når de i starten af det nye år gæster Viborg, Horsens, Aarhus, Sønderborg og København.


Forrige år vendte Gangway tilbage med et brag og viste publikum, at de ikke havde glemt, hvordan det er at spille koncerter. Siden da har firserheltene spillet en lang række anmelderroste koncerter, hvor blandt andet Gaffa kvitterede med 5 stjerner, da de i foråret 2019 ramte Store Vega:

”’My Girl and Me’ sætter punktum for en stor aften, der demonstrerer, at Gangway i den grad er tilbage. Bare der ikke går 23 år inden næste album”.

Århus Stiftstidende gav også Gangway 5 stjerner for deres koncert på Train i Aarhus med ordene: ”Hjerterne marcherede i takt, da det genopståede popband Gangway spillede nye numre og gamle men ferme travere på Train”.

Gangway annoncerede for nyligt to koncerter i København i april 2020 – en siddende koncert på Bremen Teater og en stående koncert på Hotel Cecil. Nu kan de også annoncere, at de spiller på Paletten i Viborg, Kulisselageret i Horsens, Voxhall i Aarhus og Sønderborghus i Sønderborg i marts 2020. Koncerterne bliver offentliggjort på baggrund af den succesfulde forårs-og efterårsturné samt bandets første album i 23 år. Gangway vil med de nyannoncerede koncerter give publikum mulighed for to forskellige koncertoplevelser.

Efter et intensivt år i studiet kunne indiepop-bandet i foråret endelig vise Gangway-lyd anno 2019 frem i form af albummet ’Whatever It Is’, som er deres første nye i 23 år. Albummet viser at Gangway ikke fornægter deres genetiske ophav, men heller ikke er afvisende overfor at opdage og udforske nye lyde, rytmer og produktioner. Albummet blev modtaget med roser fra en lang række aviser og medier.

Om albummet fortæller sangskriver Henrik Balling: ”Da vi besluttede at gendanne Gangway, var vi enige om, at det ikke var nok at tage ud at spille de gamle sange. Der skulle også skrives nogle nye. Jeg gik endda så langt som at sige, at de nye sange skulle være bedre end de gamle”

Gangway består i dag af – både i koncert- og studieform – af Allan Jensen på sang, Henrik Balling på guitar, Torben Johansen på keyboards og guitar, Janus Nevel på trommer (eks-Spleen United m.fl.), René Thalund på keyboards og synthesizere (Nephew, True Nord) og Carl-Erik Riestra på bas og synthesizer (Marie Key m.fl.)

Top
Thrane.nu