Fribytterdrømme

Support: Interstellar Overdrive
Fredag
27
oktober

Information

  • Genre ROCK
  • Dato 27.10.2017
  • Kl. 22.00
  • Døre åbnes kl. 21.00
  • Entré i forsalg 80 kr.
  • Entré i døren 100 kr.
  • Arrangør KulisseLageret
Fribytterdrømme 27.10.2017
Fribytterdrømme

Fribytterdrømme har netop udgivet det sprudlende nye album ‘Superego’, og drager til efteråret på deres hidtil største turné, der bl.a. bringer dem forbi KulisseLageret fredag d.27 oktober.

Her kan forventningsfulde fans for alvor glæde sig til at opleve et af Danmarks mest lovende og talentfulde musiknavne, når den omtalte psychgruppe vækker sangene fra deres anmelderroste andet udspil til live på spillesteder over hele landet. 

Med udgivelsen af ‘Superego’ er Fribytterdrømme landet på den danske rockscene med et sonisk drøn. Den garagesmadrede førstesingle ‘Verden Ender For Dine Fødder’ har blandt andet været i særdeles aktiv rotation på P6 Beat, mens albummet modtog rosende ord fra den samlede danske musikpresse, og endeligt strøg direkte ind på en tredjeplads på den danske vinylhitliste. Gruppen spillede efterfølgende velbesøgte shows i Aarhus, Odense og Svendborg inden de afsluttede deres turné med koncert på Loppen i København, der måneder forinden havde fået revet samtlige billetter væk. 

Lyt til ‘Verden Ender For Dine Fødder: http://bit.ly/2pgQtcc

Det nye album udkom den 7. april på Suspekts pladeselskab Tabu Records. Fribytterdrømme havde mødt Suspekt i deres studie i Vanløse, hvor de to grupper hver især arbejdede på deres nye album, og det var her den ikoniske hiphop trio så et stort talent og potentiale i psychgruppen fra Svendborg. Rune Rask blev executive producer på de 8 nye numre og forsanger Lau I.V. Pedersen fra Fribytterdrømme var derfor også at finde på det isnende hyldestnummer ‘Lings Sang’ fra Suspekt seneste album ‘100% Jesus’.

Emil ‘Orgi-E’ Simonsen fra Suspekt har siden udtalt om Fribytterdrømme:
»I vores perspektiv er Fribytterdrømme det mest interessante, som er sket på den danske musikscene i nyere tid. Eksperimenterende, dansksproget “hippie” rock er selvsagt ikke nogen økonomisk guldgruppe og vi ville faktisk holde igen på udgivelsesraten på Tabu, for at holde fokus på Suspekt. Vi mener dog, at musikken er så essentiel for Danmark, at den bør og skal ud. «

Support: 
Interstellar Overdrive

I januar 2016 mødte fem musikere hinanden i et øldåsefyldt øvelokale på et universitet i Horsens. De havde aldrig spillet sammen før, og aftalen var, at der skulle jammes funk.

Det gik dog ikke helt sådan. I stedet havde to af musikerne arbejdet på et stykke rockmusik, som de viste til de andre. Det blev starten på Interstellar Overdrive, der valgte sit navn for at ære et af de bands, bandet ser allermest op til, Pink Floyd. 

Bandet spiller alternativ rock og indflydelserne er den psykedeliske rocks svævende atmosfære blandet med Stoner rockens tunge rytmer og riffs.

Top
Thrane.nu