Freak Kitchen

Confusion On The Road
Fredag
1
februar

Information

  • Genre ROCK
  • Dato 01.02.2019
  • Kl. 22.00
  • Døre åbnes kl. 21.00
  • Entré i forsalg 160 kr.
  • Entré i døren 180 kr.
  • Arrangør Hard Rock Horsens
Freak Kitchen - Confusion On The Road 01.02.2019
Freak Kitchen

Svenske Freak Kitchen på tour med nyt album: 'Confusion to the Enemy'

 

Freak Kitchen er fra Sverige der jo også er bedre kendt som hjemstedet for den klassiske rock som fx Europe og mange andre. For fire år siden udgav Freak Kitchen deres kritikerroste 'Cooking With Pagans' album, og nu er Göteborgs eksperimentelle/progressive/metal-trio Freak Kitchen tilbage med 'Confusion to the Enemy'.

Freak Kitchen er ubetinget ledet af den verdenskendte guitarist Mattias 'Ia' Eklundh, og er meget omhyggelige i deres tilgang til studieoptagelser. De er påvirket af kunstnere fra Frank Zappa til Mahavishnu Orchestra, fra Slayer til Kiss.

De er berømte for deres musikalske fingerfærdighed såvel som deres 'off the wall' tekster. 'Confusion to the Enemy' er fyldt med nye Freak Kitchen genistreger. Bl.a. 'Morons', 'Alone with My Phone', 'The Era of Angst' og ‘Så Kan Det Gå När Inte Haspen Är’ på svensk. Freak Kitchen, blev dannet i Göteborg i 1992 af guitaristen Mattias 'Ia' Eklundh og begyndte hurtigt at få et ry for deres 'Corny heavy pop rock-latin-world-jazz-avant-garde-metal-blues-straight from hell'. Eklundh var især i høj grad efterspurgt for hans guitarspil på albums med Soilwork, Evergrey, Bumblefoot (Sons of Apollo / Guns n Roses), Jonas Hellborg, og vores eget Danske Fate blandt andet ...

Siden da har bandet fortsat i deres enestående vision og lavet en række anerkendte albums, der afspejler deres store kærlighed til musik af alle slags.

Top
Thrane.nu