Folkeklubben

Lørdag
28
oktober

Information

  • Genre POP
  • Dato 28.10.2017
  • Kl. 20.00
  • Entré i forsalg 245 kr.
Folkeklubben 28-10-2017
Folkeklubben

Kulisselageret og Horsens Ny Teater præsenterer i samarbejde Folkeklubben. 


Folkeklubben
Folkeklubben udsendte i august 2016 sit tredje album ”Slå flint”, der gik direkte ind som nummer 1 på den danske albumhitliste. I 2017 drager de på to omfattende turnéer landet rundt. Kulisselageret og Horsens Ny Teater byder indenfor til koncert d. 28. oktober. 

Uden galskab – ingen lidenskab
De anmelderroste sange fra Slå flint kan – sammen med et fyldigt bagkatalog af hits om fedterøve, Danmarksfilm og andre (p)opsange - høres på Horsens Ny Teater til oktober. Det er rendyrket folk, store popsange og hårdtslående rock’n’roll, bundet sammen af det tekstunivers, der umiskendeligt er Folkeklubbens, hvor galskaben fodrer lidenskaben – og omvendt.
Med Slå flint-albummet, der er inspireret af den ikoniske tennishelt Torben Ulrich og hans frisættende filosofi om at gå efter det perfekte slag i stedet for at tænke på sejr eller nederlag, er Folkeklubben gået efter at lave den frigjorte og legende plade, som kun erfaringen fra mere end 600 koncerter landet rundt giver. 

Samarbejde
Folkeklubben har tidligere været et stort hit i Horsens med to fuldt udsolgte koncerter på Kulisselageret. Derfor er Kulisselageret og Horsens Ny Teater nu gået sammen om en koncert med gruppen i teatrets Store Sal, så endnu flere publikummer får chancen for at nyde sangene fra Folkeklubbens tre udgivelser Nye tider, Danmarksfilm og Slå flint.


 

Top
Thrane.nu