Förtress + I'll Be Damned

Lørdag
19
marts

Information

  • Genre ROCK
  • Dato 19.03.2016
  • Kl. 21.00
  • Arrangør KulisseLageret
Förtress + I'll Be Damned 19-03-2016
Förtress + I'll Be Damned

2 af landets mest lovende hard rock/metal bands spiller dobbelt koncert på Kulissen - don't miss it!!


FÖRTRESS er skabt til at være et liveband og deres energiske, flabede og episke rock vækker interesse overalt hvor drengene kommer hen. Fredag d 13. december udgiver bandet deres anden EP ”Legends”.

FÖRTRESS har eksisteret i 2 år og har på rekordtid opnået hype, skabt resultater, spillet landet tyndt og imponeret anmeldere og koncertgængere med deres fanden-i-voldske energi og smittende spilleglæde. 

Næste kapitel er debutalbummet Ambrosia som er sat til at udkomme i februar. Albummet er produceret af FÖRTRESS, mixet af Kurt Ballou (Converge) og masteret af Alan Douches (Chealsea Wolfe, Kvelertak) - et bedre team for FÖRTRESS er svært at forestille sig og med den kommende DK tour er rammen sat for et stærkt 2016.

De aarhusianske revolutionsrockere I'LL BE DAMNED har brugt de seneste år på at skabe sig et solidt live-navn, og har bl.a. varmet op for Airbourne og D-A-D, spillet SPOT Festival de seneste to år og været i finalen i KarriereKanonen.

I oktober 2015 udkom det selvbetitlede debutalbum, som er blevet modtaget med åbne arme af de danske anmeldere. Fem stjerner hos bl.a. GFR, Gaffa og Steffen Jungersen taler for sig selv, og selvsamme Jungersen udtaler endda om bandet: 
”Man taler så meget om ”the next big thing” – I’LL BE DAMNED fra Aarhus har potentialet til at blive netop dét – internationalt.”

Det er dog LIVE, bandet virkelig kommer til sin ret, og Gaffa endte da også med at rangere I’LL BE DAMNED’s koncert blandt de ti bedste på SPOT Festival 2015. 

Glæd dig til en aften i selskab med to fede bands, og tung guitar i rigelige mængder!

Top
Thrane.nu