Esben Kronborg med band

Support: L8
Fredag
20
september

Information

  • Genre SINGER/SONGWRITER
  • Dato 20.09.2019
  • Kl. 22.00
  • Døre åbnes kl. 21:00
  • Entré i forsalg 80,-
  • Entré i døren 100,-
  • Arrangør KulisseLageret
Esben Kronborg
Esben Kronborg med band

Med 1000 koncerter og to albums på engelsk har horsensianske Esben Kronborg turneret landet tyndt siden debuten i 2011. Nu er han så klar med sit første album på dansk.

Til september udkommer sanger og sangskriveren med sit tredje album og dette bliver fulgt op med en danmarksturné, hvor man vil opleve en brandvarm kunstner med band - som er klar til, at tage det endelige skridt frem i rampelyset.

 

Esben Kronborg har altid haft, en tæt kontakt til publikum når han optræder, og med sine nye sange på dansk, kommer vi endnu tættere på musikeren og mennesket. Albummets tekster bærer præg af den uro og rastløshed der har været i Esbens liv siden sidste album udkom i 2016. Moderens alt for tidlige død, faderens alkoholisme og datterens sygdom har alt sammen farvet albummets tekster. Men under det hele lurer dog en optimisme og en lyst til livet. Og albummet viser igen tydeligt Esbens øre for gode melodier og omkvæd. Albummet er således fyldt med noget til hjertet, hovedet og dansefødderne.

Support denne aften er L8

L8 startede som et hygge projekt for Jesper Vind Hansen.
Et projekt hvor de sange, som ikke fungerede i den tidligere rock kvartet , kunne få en chance.
Men passionen voksere for L8’s potentiale, og da Danny Vind Skovholm satte sig bag trommerne, blev sejlende sat til, at det skulle blive til noget større.

L8 er nu en helstøbt Rock/Pop duo, med fokus på den genkendelige melodi, samt en energisk og skarp lyd.
Med værktøjer som loop pedaler, og en ”keep-it-simpel, keep-it-rocking” tilgang, er det duo’ens hjørnesten, at levere kompromisløs rock, krydret med den rette mængde pop.

Top
Thrane.nu