Display Festival

Lørdag
9
september

Information

  • Genre ANDET
  • Dato 09.09.2017
  • Kl. 16.00
  • Døre åbnes kl. 16.00
  • Entré i forsalg 190 kr.
  • Entré i døren 240 kr.
  • Arrangør KulisseLageret, Mærk Byen, Musikforeningen Stoneass
Display Festival 2017 09.09.2017
Display Festival

KulisseLageret er medarrangør på dette års Display Festival, der løber af stablen lørdag d.9 september 2017 på Fængslet.

Musikforeningen Stoneass har gennem en årrække præsenteret Display Festival på FÆNGSLET hvert år i sensommeren, og er i år gået sammen med hhv. KulisseLageret og Mærk Byen om årets festival, med yderligere sparring med både FÆNGSLET og VIA, samt støtte fra Europæisk Kulturhovedstad 2017.

Allerede nu kan sløret løftes for de 3 første optrædende.

SAVEUS
Saveus er et af de seneste års stærkeste nye navne på den danske musikscene. Saveus er centreret omkring ”Martin uden X”, som, efter 8 års fravær fra offentligheden, vendte slagkraftig tilbage som en moden artist ved en opsigtsvækkende debutoptræden til P3 Guld i efteråret 2015. Saveus har formået at skabe sit helt eget genrekrydsende udtryk, og koblet med et stærkt live-show, har de længe været på ønskelisten over artister, som bør gæste Horsens. 

SOLEIMA
Soleima har med kun få udgivne numre allerede fået hul til det internationale publikum med hittet ”Breathe” og den stærke opfølger ”Cracks”. Efteråret giver derfor kun plads til få liveoptrædener, og en af dem bliver på Display. Bag navnet Soleima gemmer sig Sarah Mariegaard, som tidligere har været med i hiphop-gruppen Flødeklinikken – og således allerede
kender Display fra tidligere optræden.

BALKAN BASTARDS
Balkan Basterds leverer håndspillet og højenergisk balkan-musik, og har trods en kort levetid allerede gjort sig positivt bemærket som live-band, bl.a. på årets SPOT Festival. Verdensmusikken er for alvor kommet tilbage på live-scenen i Danmark, og Balkan Basterds er et af de bedste bud i øjeblikket på et autentisk, stemningsfuldt og særdeles smittende balkan-band indenfor landets grænser.

Musikprogrammet vil løbende blive opdateret sommeren over, så er man blandt de nysgerrige, anbefales det at koble sig på festivalens facebook-gruppe.

Derudover vil festivalen øge fokus på de kreative konstruktioner samt tilbyde street food.

Top
Thrane.nu