Dirt Forge & Wrath of Belial

Fredag
27
april

Information

Dirt Forge & Wrath of Belial
Dirt Forge & Wrath of Belial

Wrath of Belial spiller en beskidt og intens kombination af Thrash og Melodisk Death metal med en moderne tilgang. Kompositionerne bevæger sig fra hæsblæsende passager, henover storladende melodiske hooks til knusende tunge stykker.

Wrath of Belial udspringer af det Aarhusiansk Metal band Pariah Syndicate, som blev dannet i 2007. Allerede kort efter dannelsen, tog Pariah Syndicate sejren til ”Danish Metal Contest” med deres debutkoncert.
Bandets debutalbum udkom i maj 2017 og har høstet mange rigtige gode anmeldelser fra prominente websides som Angry Metal Guy (4.0/5.0, Great), Pavillion Magazine (9.5/10), Powermetal.de (8.5/10) og varm anbefaling fra siden No Clean Singing.

Deres optrædener er blevet rost af anmeldere som aggressivt blandet med charme og god publikumskontakt.

Aftenens hovednavn Dirt Forge, begyndte i 2013 og er virkelig begyndt, at røre på sig. Med flere og flere koncerter på CV’et og med deres debutalbum udgivet sidste forår (som for resten fik tonsvis af gode anmeldelser) har de nu et helt arsenal af dejlig beskidt sludge som de er klar til, at levere for det horsensianske publikum og det er nok ikke et tilfælde, at de hedder ”Dirt” Forge, så mød op og lad os få en fantastisk aften.

Top
Thrane.nu