Defecto

Fredag
18
maj

Information

  • Genre METAL
  • Dato 18.05.2018
  • Kl. 22.00
  • Døre åbnes kl. 21.00
  • Entré i forsalg 120 kr.
  • Entré i døren 140 kr.
  • Arrangør KulisseLageret og Metal Mafiaen
Defecto 18.05.2018
Defecto

DANSKE DEFECTO UDGIVER ANDET ALBUM “NEMESIS” I DECEMBER 2017, OG FORTSÆTTER DERMED DERES UDBRUD AF KRAFTFULDE, CATCHY OG PROGRESSIVE METAL SANGE - Det følges op af en tour i foråret 2018, der bl.a. bringer dem forbi KulisseLageret fredag d.18 maj.

Spottet af grammy-vinder og internationalt kendte producer, Flemming Rasmussen (Metallica), er DEFECTO uden tvivl en af de mest lovende tilføjelser til den danske metalscene i nyere tid. DEFECTO bidrager med intelligent og melodisk progressiv metal, som har givet bandet national opmærksomhed og anerkendelse. Massive riffs, gigantisk-lydende catchy omkvæd, grandiøs symfoni og teknisk overlegenhed er blandt de ting, der kendetegner DEFECTO’s musik.

Den 2. December 2017 fortsætter DEFECTO’s udbrud på den danske metalscene med udgivelsen af NEMESIS, efterfølgeren til den yderst kritikerroste Excluded fra 2016. DEFECTO’s musikalske mission med NEMESIS var at skrive sange, der gør et øjeblikkeligt indtryk på lytteren, med et fokus på sangskrivningen samt på at nedbryde musikalske barrierer fremfor at forsøge på at passe ind i en specifik lyd. Resultatet er ulig noget andet fundet på den danske metalscene – moderne, kraftfuld og symphonisk heavy metal med melodier der bliver i hovedet efter første lyt.

På trods af, at DEFECTO kun har udgivet et enkelt , spiller bandet allerede udsolgte tours i Danmark, samt på festivaller som COPENHELL og som support for gigantiske acts som METALLICA og RAMMSTEIN foran hh. 16.000 og 35.000 publikummer. Derudover vandt DEFECTO High Voltage’s pris for ”Årets Upcoming Band” i 2017 samt ”Best Metal Act” fra Underground Music Awards 2012.

DEFECTO er absolut et band, man skal holde øje med, og deres kommende andet album er endnu et skridt ud i at bevise deres massive potentiale.
 

Top
Thrane.nu