De Underjordiske + Death Machine

KulisseLageret @ Det Gule Pakhus 20.okt.
Lørdag
20
oktober

Information

  • Genre ROCK
  • Dato 20.10.2018
  • Kl. 21.00
  • Døre åbnes kl. 20.00
  • Entré i forsalg 80
  • Entré i døren 100
  • Arrangør KulisseLageret
De Underjordiske + Death Machine – KulisseLageret @ Det Gule Pakhus 20.10.2018
De Underjordiske + Death Machine

KulisseLageret slår pjalterne sammen med Det Gule Pakhus om en dobbeltkoncert med 2 pladeaktuelle navne fra zonen lige der hvor Undergrunden møder ”Overgrunden”.

 

De Underjoriske:

De Underjordiske er en naturkraft på scenen. Deres optræden bruser frem og trækker sig tilbage som et mægtigt ocean. Ivrige numre, der kæler for popøret, smelter sammen med storladne rockmelodier, der bygger op og griber fat i kærlighed og spiritualitet. Det er en ufravigelig koncertoplevelse, der både udfordrer og forkæler. En oplevelse, der føles som et samspillet naturfænomen, hvor vellyd, attitude og indtryk når et overjordisk niveau.

 

Gruppen brød igennem i 2015 med debuten 'Ind I Flammerne’, som i april 2018 blev efterfulgt af albummet ’Flænger I Luften’. Derpå nedjusterede kvintetten den svulstige psykedeliske grundtone, der definerede bandets første plade med sange, som elegant tør tage sig tid til at udfordre, afdække og inspirere.

 

De Underjordiske har med et utal af koncerter opbygget et solidt renommé som et af landets fremmeste livebands. Anmelderroste optrædener på bl.a. Skanderborg og Roskilde Festival medførte i 2016 en nominering til Danish Music Awards som årets danske livenavn. Og i år skal de endnu en gang optræde på Roskilde Festival – denne gang som en del af festivalens hovedprogram, når de indtager og lukker Avalon-scenen lørdag nat i fælles front med Fribytterdrømme. 

 

 

Death machine:

 

Folkbandet Death Machine er kendt for at blande traditionel amerikansk folk med mere syntiserede lyde og med det futuristiske folkalbum, Cocoon, formåede de at differenciere sig på den danske folkscene. Både titelnummeret og sangen Bleak var i 2017 nogle af de mest spillede sange på P6.

 

 I øjeblikket arbejder Death Machine på deres tredje album hvor de lydmæssigt forsøger at skabe et univers der igen skuer langt tilbage, men også peger fremad, til forestillingen om nye uopdagede verdener. En slags futurisk stammemusik. Disse lydlandskaber skabt af dyrelyde og messende stemmer danner et filmisk bagtæppe til Jesper Mogensens klassiske folk-sange som insisterer på det nære og personlige. På den måde opleves musikken både som jordnær og meget fantasifuld på samme tid.

 

Top
Thrane.nu