Dawn of Demise + Prevail

Lørdag
30
september

Information

  • Genre METAL
  • Dato 30.09.2017
  • Kl. 22.00
  • Døre åbnes kl. 21.00
  • Entré i forsalg 80 kr.
  • Entré i døren 100 kr.
  • Arrangør Metalmafiaen
Dawn of Demise + Prevail 30.09.2017
Dawn of Demise + Prevail

Hårdtslående dobbeltkoncert med Dawn of Demise + Prevail 30 september på KulisseLageret. 

Dawn Of Demise
Med 12 år på bagen, over 100 koncerter i Danmark samt fire pladeudgivelser på diverse amerikanske pladeselskaber er bandet ved at være et af de mere rutinerede dødsmetal-bands fra Danmark. Liveoptrædener er noget, som bandet er mest kendt for – for eksempel kan nævnes prisen for bedste liveband ved Danish Metal Awards, hvor bandet var nomineret sammen med bands som Volbeat, Hatesphere og Mercenary.
På livefronten kan bandet blandt andet skrive følgende på deres cv: Tour i Indien, koncerter i Finland og Tyskland, adskillige danmarksturnéer med bands som Hatesphere, The Burning, Corpus Mortale, Illdisposed med flere, Copenhell (hvor bandet slog publikumsrekord på Pandæmonium-scenen), Roskilde Festival, to Headbangers Ball-turnéer, adskillige optrædener på Aalborg Metal Festival, Godzzfest, Aarhus Fee Metal, Royal Metal Fest, opvarmning for bands som Nile og Suffocation med mere.

PREVAIL
PREVAIL leverer groovy dødsmetal direkte fra den jydske muld. Det bundrutinerede band der bl.a. består af tidligere medlemmer af Svartsot er et forholdsvist ubeskrevet blad på den danske metalscene. PREVAIL har brugt tid på at udvikle den aggressive lyd der danner grobund for debutalbummet der har fået den passende titel “War Will Reign”. Albummet er et kunststykke i benknussende guitarriffs og teknisk abilitet. “War Will Reign” er et lydinferno der ikke tager nogen fanger. Der er ingen tvivl om at PREVAIL er “oldschool” men de er også et band der ikke går i vejen for et stort melodisk omkvæd inspireret at de nye og alternative metalgenrer, der har deres sejrsgang over hele verden i disse dage.

Lyrisk tager PREVAIL fat på mange emner og fortæller historier om de mørkere sider af det menneskelige sind, spørgsmål om krig, smerte, verdensomspændende sygdomsspredning, og generelt de mørkeste hjørner af den menneskelige mentalitet.
 

Top
Thrane.nu