Chinah

Torsdag
23
marts

Information

  • Genre POP
  • Dato 23.03.2017
  • Kl. 20.00
  • Døre åbnes kl. 19.30
  • Entré i forsalg 90 kr.
  • Entré i døren 100 kr.
  • Arrangør KulisseLageret
Chinah 23.03.2017
Chinah

P3 TALENTET CHINAH KLAR MED DK-TOUR

Solstrålehistorien om de danske R&B-darlings i CHINAH fortsætter. 
Efter udsolgte koncerter, en magisk debut på Store Vega og ikke mindst æren som P3 Talentet, annoncerer den charmerende trio nu en række danske koncerter i 2017.

CHINAH debuterede med den forførende single ’Away From Me’ i sommeren 2015 og sparkede for alvor døren ind i starten af 2016 med EPen ’Once The Lights Are On’. EPen modtog 5 stjerner fra Soundvenue, Politiken, Berlingske, GAFFA m.fl. og blev af anmelderne bl.a. hyldet som ”perfekt pop”.

I weekenden modtog CHINAH den prestigefyldte pris P3 Talentet 2016 foran Anya, Lord Siva og Benal. P3 Guld dannede også rammen for deres TV-debut, hvor de optrådte med et stærkt medley af ’Away From Me’ og den nye single ’Can’t Remember How It Feels’, som også har været P3s Uundgåelige.
Endvidere er CHINAH også nomineret som årets nye navn og årets gruppe ved Danish Music Awards. Gruppens optræden til P3 Guld kan ses her

, og deres rørende modtagelse af P3 Talentprisen kan ses her: http://bit.ly/2ecZ9tx. 

Trioen, bestående af guitarist Simon Kjær, pianist Simon Andersson og sangerinde Fine Glindvad, har på trods af den korte levetid allerede opbygget sig et ry for deres intense koncerter. Dette har ledt til udsolgte koncerter i udlandet og en travl festivalsommer, der bl.a. bød på Heartland Festival, Musik i Lejet og Roskilde Festival. CHINAH imponerede især på SPOT Festival 2016, hvor tusindvis af fremmødte fans kunne nyde hvad Soundvenue kaldte en ”overbevisende, sveddryppende popfest” - igen til flotte 5 stjerner.
 

Top
Thrane.nu