Blondage

Support: Momec (Midnatskoncert)
Fredag
13
oktober

Information

  • Genre ELECTRO-POP
  • Dato 13.10.2017
  • Kl. 23.00
  • Døre åbnes kl. 22.00
  • Entré i forsalg 130 kr.
  • Entré i døren 150 kr.
  • Arrangør KulisseLageret
Blondage 13.10.2017
Blondage

Rangleklods har genopfundet sig selv og kalder sig nu Blondage. 
Lyden og navnet er nyt - band konstellationen er stadig den samme med Esben Nørskov Andersen og Pernille Smit-Sivertsen. 

Den 21. april udgiver Blondage deres nye single “Stoned” - en badass kærlighedssang, perfekt som soundtrack til sommeren. Sangen beskriver en sommerdag ved poolen set gennem øjnene på en omtumlet, kærlighedsramt pige. Den unikke lyd og stemning fra duoen Blondage er på perfekt vis smeltet sammen på dette solrige nummer med en legende produktion fyldt med attitude. Bandet annoncerer desuden en efterårsturné i Danmark.

"Vokalerne blev indspillet, mens Pernille sad på gulvet pakket ind i tæpper, morgenen efter en bytur. Det var som om, omkvædet skrev sig selv. Sangen handler om at opleve kærlighed gennem en tåge, lidt som at se sig selv udefra. Alle, der betyder noget for dig, er lige der, og du har aldrig lyst til at tage afsted."- Esben Nørskov Andersen

"Der er den her rå skønhed ved at opleve en kærlighed, der er fremmed for dig til at starte med. Som en pige der falder for en anden pige for første gang. Lyden, ordene og melodien passer så godt sammen. Når jeg hører det, er jeg der - som at kaste sig ud på dybt vand." -Pernille Smith-Sivertsen

Blondage har siden udgivelsen af debut-EP’en, Blondage, i efteråret brugt tiden på at skrive nye sange og er nu klar til løfte sløret for nogle stærke numre her i 2017, hvor “Stoned” er det første.

Vi glæder os til at præsenterer dem på KulisseLageret fredag d.13 oktober 2017.

Top
Thrane.nu