Blaue Blume

Fredag
20
maj

Information

  • Genre ROCK
  • Dato 20.05.2016
  • Kl. 21.00
  • Arrangør KulisseLageret
Blaue Blume 20-05-2016
Blaue Blume

Kvartetten BLAUE BLUME har på kort tid markeret sig som bandet, der skiller sig ud fra mængden. Udskillelsen skal findes i deres melodramatiske lyd, centreret om forsanger og sangskriver Jonas Smiths uhørt stærke vokal og lyriske tekster, der i smuk balance skriger mod himlen og bønfalder helvede i ét væk.


BLAUE BLUMEs mange højdepunkter kan lines op over flere banelængder. Alene på P3, P4 og P6 har BLAUE BLUME været i massiv rotation med over 1600 afspilninger af singlerne ”Lost Sons of Boys” og ”In Disco Lights”. Dette signalerer også den hurtigvoksende anerkendelse, kvartetten har høstet fra tusinde af publikummer til deres udsolgte koncerter og fra en lang række af anerkendende danske og internationale musikkritikere.

EP’en ”Beau & Lorette” var bl.a. som samlet hele en stor faktor til, at BLAUE BLUME har markeret sig som debutbandet, der skiller sig ud fra mængden af de mange andre nye bands i rockkategorien. Da EP’en udkom i samme periode sidste år udråbte Berlingske udgivelsen til at være ”den smukkeste danske debut i årevis”, og i forlængelse af rosende kritik har BLAUE BLUME opnået topkarakterer ved flere af deres udsolgte koncerter i bl.a. Pumpehuset, ved Frost Festival og på Atlas i Aarhus. Sidstnævnte koncert kvitterede GAFFA med fuldt hus i form af 6/6 stjerner.

Bandet har ikke kun succes i Danmark. De har også masser af velbesøgte og udsolgte shows rundt i hele Europa på cv'et, hvor The Great Escape og JaJaJa Festival i UK, Reeperbahn og c/o POP Festival i Tyskland samt Glimps Festival i Belgien er højdepunkter.

Nu er BLAUE BLUME aktuel med deres debutalbum 'Syzygy', der har fået fantastiske anmeldelser:
GAFFA - 6/6 stjerner 
Soundvenue - 5/6 stjerner 
Ekstra Bladet – 5/6 stjerner 
MetroXpress – 5/6 stjerner 
BT - 4/6 stjerner 
Information - ”Med Syzygy understreger Blaue Blume, at de hører til I den absolute top af dansk pop.”

Top
Thrane.nu