Udsolgt

Benal

Fredag
20
april

Information

  • Genre HIPHOP
  • Dato 20.04.2018
  • Kl. 23.00
  • Døre åbnes kl. 21.00
  • Entré i forsalg 190 kr.
  • Entré i døren 210 kr.
  • Arrangør KulisseLageret
Benal 20.04.2018
Benal

OBS ny koncertstart: kl.23.00!

Benal ‘Hvis det virkelig er vigtigt / Kædedans’ tour, foråret 2018 rammer KulisseLageret fredag d.20 april.

Hiphop-duoen Benal tager på en spillestedstour i foråret 2018, med deres nye album ‘Hvis det virkelig er vigtigt’ under armen. “Vi har et behov for at se hvad de laver derude”, siger frontmand Benjamin. “Vi vil gerne helt tæt på den lille lytter. Så tæt at vi kan høre åndedrættet og se den lille halspulsåre dunke når der bliver løjet”, siger han. “Det er ikke så meget, at der bliver løjet”, siger Benjamin. “Det er mere løgnen i sig selv”, siger han mens han ser ked ud af det.

Benal vandt P3 Guld prisen 2017, og har med to udsolgte koncerter på henholdsvis Train i Aarhus og Store Vega i København haft et “godkendt år”, som producer-Albert kalder det. 

Han forklarer ydermere: “Der er få ting i verden, der kan gøre mig mere glad end hjemmebagte scones. Men hvis jeg skal nævne noget, der gør mig mere glad må det være kædedansen der opstår spontant til de bedste familiefester”. 

“Kædedans er en dejlig måde at vise sine følelser på”, siger Albert. “Drømmen er at kysse en fuldblods Drag Queen lige direkte i sjælen midt på scenen til en hiphop koncert velvidende at vores gennemsnitlige sidelæns-kasket fan begynder at få det mærkeligt, men samtidig spreder der sig en følelse af varme omkring de eurogene zoner.” Om Benal har Drags med på scenen, eller andre ting melder historien ikke noget om. En ting står imidlertid sikkert: Det bli’r et brag af en aften.

 

Top
Thrane.nu