Barselona

Lørdag
31
marts

Information

  • Genre ELECTRO-POP
  • Dato 31.03.2018
  • Kl. 22.00
  • Døre åbnes kl. 21.00
  • Entré i forsalg 70 kr.
  • Entré i døren 90 kr.
  • Arrangør KulisseLageret
Barselona 31.03.2018
Barselona

Barselona kigger tilbage på ekstraordinært år med den nye single ’Et År’ der udkommer d. 15. december – en single der opsummerer alle de oplevelser, drømme og indtryk som Rud, Rasmus og resten af Barselona har fået siden bandets start. Derudover annoncerer Barselona en forårsturne, der bliver skudt afsted d. 28. marts i Lille Vega og som udover København bringer duo’en rundt til 9 af de største byer i Danmark, bl.a. Horsens lørdag d.31 marts.

Den nye single handler om, at gå fra at tænke stort til pludselig at stå i en situation hvor drømmene bliver til virkelighed – en virkelighed som har været fyldt med udvikling, stress og ikke mindst masser af glæde og hvor man nu kan se tilbage på det hele og nyde første bid af rejsen. Denne rejse har været kendetegnet af et år, hvor Barselona har spillet på Roskilde Festival, Smuk Fest, support for The Minds of 99 samt udnævnt til Breakin’ Sound af Soundvenue – ej at forglemme udgivelsen af deres debut-EP ’Drengepop’ som både hos Soundvenue og GAFFA nu ligger i Top 10 over årets bedste danske udgivelser.

Den nye single er til sidst, men ikke mindst, en tak til alt og alle der har været med til at forme et år, som har sat en tyk streg under Barselonas plads på den danske musikscene.

 

Support denne aften leveres af Alberte Holse.

Den lokale, unge sangskriver og sangerinde Alberte Holse skriver fængende og velovervejede tekster om livet og dets bump på vejen.

Hun skriver selv alle sine melodier, og vil tage dig med ind i sit univers og en rejse gennem sine tanker de sidste to år. 
For to år siden var Alberte ude for en ulykke, hvor hun slog sit hoved, og siden da har dybe tekster været på hendes dagsorden for at få styr på et sammensurium af tanker.

Hun har netop deltaget i årets sæson af X Factor - DR, hvor hun spillede sine egne numre.

Til dagligt studerer den 19-årige sangerinde musik på Horsens Statsskole på tredje år, så hendes tekster omhandler også en helt normal hverdag for en teenager på vej ud i livet.

Top
Thrane.nu