Få billetter

Barselona

Support: Molly Koppel
Fredag
11
oktober

Information

  • Genre ELECTRO-POP
  • Dato 11.10.2019
  • Kl. 22.00
  • Døre åbnes kl. 21.00
  • Entré i forsalg 100 kr.
  • Entré i døren 120 kr.
  • Arrangør KulisseLageret
Barselona 11.10.2019
Barselona

Fremadstormende Barselona kommer tilbage til KulisseLageret fredag d.11 oktober

Barselona der består af Rud Aslak og Rasmus Theodor er historien om et ungt DIY-band, som på rekordtid blev et af de mest lovende navne på den danske musikscene i løbet af 2017, ved bl.a. på baggrund af tre mixtapes, at spille en række udsolgte koncerter rundt i hele landet, samt spille Roskilde Festival og Smukfest. Siden er det kun gået fremad og deres energiske men inderlige livekoncerter er blevet et trademark, hvor det unge band på Spot Festival 2018 fik 5stjernet anmeldelser over hele linjen.

I efteråret 2018 udgav Barselona singlen 'Fra Wien Til Rom', der for alvor åbnede op for dette nye kapitel, hvor man tydeligt kan mærke at bandet har udviklet sig til at være et af de absolut stærkeste nye navne herhjemme. Efter massiv radio airplay optrådte de med ’Fra Wien Til Rom’ til P3 Guld i januar ’19.
Sidenhen fulgt op med singlerne ’Har Været På Vingerne’, ’Samme Båd’ og ’Åbne Arme’ – der alle har haft det unikke skud af Barselona krydderi, men som også har haft kontraster og forskelligheder i både lydbillede og tekst. Det samme gør sig på mange måder gældende på de to nyeste numre ’Bankende Hjerter’ og ’Fridag pt. 2’, der også vidner om en kæmpe nysgerrighed efter at afsøge genrer og en søgen efter konstant udvikling. ’Bankende Hjerter’ var Ugens Uundgåelig på P3 og er sidste forløber op mod den 15.marts hvor Barselona udgiver de to albums ’Hjertebank’ og ’Legebørn’, som igen beviser de to 18-årige drenges ekstraordinære drivkraft – ét debutalbum er ikke nok.

Barselona fortsætter derved kapitlet med to debutalbums – et kapitel, der med deres kompromisløshed om at gøre tingene på deres helt egen måde, kan være med til at bryde med de klassiske skabeloner, og skubbe til både grænser, genre og tendenser – en fortsættelse af et kapitel, der for alvor har understreget, hvorfor at Barselona anskues som et af landets mest progressive og fremadstormende bands. 

 

Support denne aften er Molly Koppel

Molly Koppel er 23 år, sangerinde og sangskriver. Hun har lavet musik i forskellige sammenhænge i mange år og er unægteligt seneste skud på stammen i den musikalske Koppel-familie.

Hun er netop aktuel med singlen 'What they say' og ep’en 'Waves' der sammen repræsenterer hendes debut som soloartist. Musikken bevæger sig over elektronisk RnB, soul og fængende popmelodier. På Waves viser hun desuden et udtryk der bevæger sig ganske ubesværet fra det elektroniske til det organiske. Molly Koppel præsenterer os både for melankolske tanker, knitrende samples og rørende korharmonier, samt mere uptempo numre der fremelsker en gennemgående urban vibe samt lysten til at danse.

Hos Molly Koppel er vokalpræstation i fokus, og kombinationen mellem det og den moderne urbane elektroniske musik giver hende et unikt udtryk. Harmonien mellem det organiske og det elektroniske bærer melodierne frem således at rytme og beats brydes op med en sårbar og stærk kvindelig vokal samt mere eksperimenterende korharmonier.

Hendes debut Ep 'Wavesø, blev udgivet 16. august 2019. Ep’en består af 6 numre lavet i samarbejde med Producer/Rapper Jamie Kamara. Alle sangene er blevet til under frit eksperimenterende og legende sessions der har skabt forskellige stemningsbilleder.

 

 

Top
Thrane.nu