Ny!

Aphyxion

Lørdag
1
februar

Information

  • Genre METAL
  • Dato 01.02.2020
  • Kl. 22.00
  • Døre åbnes kl. 21.00
  • Entré i forsalg 130
  • Entré i døren 150
  • Arrangør Hard Rock Horsens
Aphyxion
Aphyxion

Hard Rock Horsnes præsenterer APHYXION 

De er blevet kaldt dødsmetallens redningsmænd af Metal Hammer UK, men APHYXION er ikke et band, der lader fortidens mærkater diktere fremtidens lyd. Det beviste de eftertrykkeligt med deres ’Aftermath’ udgivelse, der skubbede bandet mere over i metalcore genren, men stadig havde dødsmetallens punch i Michael Vahls stemme. Det må være ganske få acts i verden der kan bryste sig af at have sin tredje fuldlængde udgivelse klar på med en gennemsnitsalder på kun 24 år. APHYXION er undtagelsen med det nye 11 numre lange monster ’Void’. 

De 11 sange på ’Void’ har givet APHYXION lyden endnu en dimension, og sammenholder man bandets tre album vil man med sikkerhed kunne se at det er et band i rivende udvikling. De flotte kompositioner der giver overarbejde til nakkemusklerne, vil få dig til at miste stemmen og trykke på den replay knap igen og igen. ’Void’ tager store chancer ved at trække sig endnu længere væk fra det originale dødsmetal udtryk. En af de mærkbare ændringer ved albummet er bandets opdagelse af bassisten Jais’ stemmebånd. Jonas Haagensen, guitarist og sangskriver forklarer: ” Vi har kendt hinanden siden starten af vores teenageår og selvom vi har hængt ud stort set hver eneste dag, kan folk godt overraske en. Vi havde ingen anelse om at Jais kunne synge. Det er sindssygt! At kombinere dét med APHYXIONs mix, giver os en helt ny dimension, som vi er ivrige efter at udforske noget mere. Jeg synes virkelig at han har ramt plet med vokalen, og han gjorde et super stykke arbejde på omkvædene når det kommer til struktur og når det kommer til at skabe noget iørefaldende”. 

I takt med at APHYXION har rykket sig fra dødsmetal lyd over i en mere metalcore inspireret tilgang, har også fået det lyriske fokus til at tage et gevaldigt skridt mod mere nære ting. ’Void’ er det mest personlige album APHYXION nogensinde har skrevet. Michael Vahl, som skriver lyrikken, har været igennem en hård periode i sit liv der nu har udmøntet sig i teksterne på de 11 sange: ”Lige efter udgivelsen af ’Aftermath’ albummet blev jeg på mit værelse i flere dage uden søvn eller kontakt til omverdenen, og igennem den periode skrev jeg den lyrik vi har brugt i ’Void’. Det er en meget ærlig og sårbar ting at udgive ’Void’ men det var også nødvendigt. Når det så er sagt, så føler jeg mig stærkere end nogensinde og er rigtig spændt på at slippe det her monster løs i verden”.

 

Top
Thrane.nu