Alex Vargas

Koncerten foregår på Horsens Ny Teater
Lørdag
15
oktober
FLYTTET TIL HNT

Information

Alex Vargas 15.10.2016
Alex Vargas
  • h" target="_blank">YouTube

KulisseLageret rykker koncerten med Alex Vargas op på Horsens Ny Teater.

OBS: Koncertstart kl. 21 (på de oprindelige billetter til KulisseLageret er angivet kl. 22).

Support kl. 21 og Alex Vargas går på herefter.

ALEX VARGAS ANNONCERER UNIKKE FORÅRSKONCERTER – OG HAR NY MUSIK PÅ VEJ

Når den fremadstormende musiker om lidt skyder sin første landsdækkende turné i gang, kan han se frem til pakkede spillesteder over hele landet. Billetter til Vargas’ koncerter er eftertragtede og med en nærmest udsolgt efterårsturné annoncerer han nu tre enkeltstående koncerter i april 2017.

I starten af oktober tager Alex Vargas på sin første landsdækkende turné, hvor han besøger 17 byer landet over med sin tryllebindende stemme og store sange. Samtidig offentliggør den karismatiske sanger og sangskriver tre eksklusive koncerter i foråret 2017, hvor han spiller for et siddende publikum i smukke koncertsale. De udvalgte byer er Aarhus, Aalborg og Odense, hvor efterårets koncerter har været udsolgte i månedsvis.
 
De seneste år har Alex Vargas opbygget sig et eftertragtet og anerkendt live-renommé, rundt om i Europa. I foråret lagde han anmelderne ned på dansk grund og fik rosende ord med på vejen for blandt andet sine to udsolgte koncerter på Store Vega og på toneangivende festivaler såsom SPOT Festival, Northside, Wonderfestiwall og Smukfest. Alex Vargas optrådte desuden på årets Roskilde Festival, hvor op imod 10.000 festivalgængere måtte gå forgæves, da sangeren indtog Gloria scenen, som var pakket til bristepunktet.
 
NY SINGLE PÅ GADEN 14. OKTOBER
Den kommende efterårstour får følgeskab af helt ny musik fra Alex Vargas. Den 14. oktober udkommer nemlig singlen ’Higher Love’, som er første udspil fra Vargas siden januar måned i år, hvor han udgav den anmelderroste EP, ’Giving Up The Ghost’, som bl.a. indeholdt debutsinglen ’Solid Ground’ samt hittet ’Shackled Up’, som var P3’s Uundgåelige og senere toppede iTunes og blev et stort streaminghit.
 
Udover en lang række koncerter har Alex Vargas også brugt det seneste halve år i studiet, hvor der er blevet arbejdet på ny musik, som han formentlig vil præsentere os for på de danske spillesteder.

Top
Thrane.nu