Kira Skov

Lørdag
29
februar

Information

  • Genre POP
  • Dato 29.02.2020
  • Kl. 21.00
  • Døre åbnes kl. 20.00
  • Entré i forsalg 150 kr.
  • Entré i døren 170 kr.
  • Arrangør KulisseLageret
29.02.2020 Kira Skov
Kira Skov

Kira Skov tager på tour med sit nye album "I nat blir’ vi gamle" og kommer til KulisseLageret lørdag d.29 februar


Det var egentlig slet ikke meningen. Kira Skov havde travlt med andre projekter og drømte egentlig om en pause fra at udsende plader. Siden debut'en med Kira & The Kindred Spirit har der næsten årligt været et nyt album fra Kiras hånd, og også denne gang ville musikken ud.

I nat blir' vi gamle er Kiras Skovs 14. album. Men faktisk var planen at fordybe sig i et bogprojekt. Kira havde taget pause fra turnélivet og afsat tid alene på landet for at fordybe sig i at skrive. Ikke udfra en fuldstændig defineret idé, nok ord om livet set fra Kiras perspektiv, ord der kunne ende som oplægget til en bog - om ikke en erindringsbog - så måske noget derhenaf. At arbejde med sproget, med dansk prosa og lyrik åbnede op for en ny verden og affødte ganske uventet de første sange.

“Pludselig sad jeg alligevel med guitaren i hånden og komponerede med udgangspunkt i de danske ord og tekster jeg havde skrevet”, siger Kira Skov.

Snart tog det fart, og før Kira vidste af det, havde hun skrevet materiale nok til mindst én plade. Processen med indspilningerne var også anderledes og eksperimenterende. Det var i et tæt samarbejde med musikeren og produceren Silas Tinglef.

“Vi testede sangene kan man sige, og processen blev anderledes end mine tidligere produktioner med de mange og lange studiedage, producere og bands. Stille og roligt var det lis'som vi legede sangene frem”.

Til foråret tager hun så sin første dansksprogede plade med på tour, når hun i selskab med sit band, gæster landets spillesteder.

Top
Thrane.nu