Aflyst!

Wiinston & Maximillian

Fredag
27
november

Information

  • Genre POP
  • Dato 27.11.2020
  • Kl. 21.00
  • Døre åbnes kl. 20.00
  • Entré i forsalg 190 kr. / 160 kr.
  • Entré i døren 210 kr. / 180 kr.
  • Arrangør KulisseLageret
27.11.2020 Wiinston & Maximillian
Wiinston & Maximillian

Dobbeltkoncert med Wiinston & Maximillian

Der er til denne koncert mulighed for UNG25 rabat, som gælder alle på 25 år og derunder - der skal vises ID i døren!

Både Wiinston og Maximillian har folkets kærlighed og anmelderlandets opmærksomhed rettet mod sig. De har hver især spillet for udsolgte sale og leverer en ambitiøs og sjælfuld cocktail af vellyd i international klasse. Nu annoncerer de to artister en cinematisk dobbelttour af dimensioner, hvor publikum kan glæde sig til hele to koncerter på én aften.

Det er fyldigt og velproduceret, når Maximillian imponerer med et skarpskåret og musikalsk talent. Her får soulpop vinger, og lander nu desuden et helt eksklusivt sted, når han masher up med sanger Daniel Richards og producer Alfred Thomas alias den hæsblæsende duo Wiinston – to barndomsvenner som leverer et cinematisk popunivers båret af stemningsfuld R&B og hiphop. Der er kælet for musikken, æstetikken og detaljerne, når Maximillian & Wiinston til efteråret drager på en fælles tour rundt i hele landet.

Maximillian væltede den virtuelle verden tilbage i 2017, da han delte et mash up-cover af London Grammars ‘Hey Now’ og Frank Oceans ‘Pink + White’. Videoen bredte sig hastigt, mangt og meget. Med national såvel som international mediebevågenhed fra anerkendte musikmedier som CLASH og The Line of Best Fit. Siden fulgte to EP’er, en række hitsingler samt udsolgte og anmelderroste koncerter i København.

Wiinston formår at skabe billeder med musik – både i produktionerne og i deres liveperformances. I 2019 kvitterede anmelderne deres debutkoncert på SPOT Festival med fem stjerner, og der hersker ingen tvivl om, at duoen bringer heftige og dansable club-vibes til bordet, når de indtager en scene. Wiinston internationale sound er akkompagneret af en uhøjtidelig skandinavisk charme, der altid er til stede som et pirrende tvist – et stemningsfuldt udtryk som har fået udlandets taste makers til at snakke vidt og bredt om Wiinston.

Pop møder R&B møder triphop når den eksklusive trio til efteråret lægger landet ned med vellyd, æstetik og en dobbelttour af dimensioner.

Se mindre

Top
Thrane.nu