Udsolgt

Masterblaster

Torsdag
13
maj

Information

  • Genre POP/ROCK
  • Dato 13.05.2021
  • Kl. 21.00
  • Døre åbnes kl. 20.00
  • Entré i forsalg 50 kr.
  • Entré i døren 70 kr.
  • Arrangør KulisseLageret og Horsens All Stars
13.05.2021 Masterblaster
Masterblaster

Happy Birthday, Stevie Wonder.


Stevie Wonder blev 70 år den 13. maj 2020. Tag med Danmarks Bedste Stevie Wonder Tribute Band MASTER BLASTER til forsinket fødselsdagsfest på Kulisselageret.

MASTERBLASTER spiller op til (siddende) fest og tager publikum med på en musikalsk rejse gennem hit-land, hvor du bl.a. vil genhøre fantastiske sange, du havde glemt du kunne huske. Kom med på musikalsk road trip ned af Memory Lane med gamle og nyere klassikere. Lyden af Motown, lyden af de funky 70’ere og lyden af pop kendetegner Stevie Wonders musik. Vi kender dem alle - Superstition, I Wish, Sir Duke, Boogie On Reggae Woman, Master Blaster, Higher Ground, If you realy love me .... og mange mange flere.

Stevie Wonder’s sange har det hele. Teksterne handler om kærlighed, livet og politik. Melodierne er iørefaldende, de er velkomponerede, de er en del af vores allesammens musikhistorie - og så får de smilet og glæden frem hos publikum.

Det 9 mand store band blev samlet tidligt i foråret 2020 online under coronakrisen. ”Det var forholdsvis let at samle en flok SW fans til et Tribute Band,” siger Jørgen Kring. ”Med udgivelser af 23 lp’er er bagkataloget fantastisk stort, så vi kan bare plukke det ene hit efter det andet ned fra hylderne. Det bliver en super fødselsdagsfest.”

Kulissen havde luftet tanken om, at spille debut koncerten på SW 70 års fødselsdag den 13. maj 2020, men lukning af Danmark gjorde det ikke muligt. Det kommer vi efter nu.
Koncerten er arrangeret i samarbejde med Horsens All Stars.

MASTER BLASTER
Trine Lüders sang kor
Philip Egly sang kor
Mads Pinholt tenorsax kor
Peter Kellerman trompet kor
Nicolai Øgendahl keyboard kor
Kaspar Kragh guitar
Dennis Olin trommer
Rasmus Duedahl percussion
Jørgen Kring bas
 

Top
Thrane.nu