Ny!

Death Fest

Koncerten spilles på Platform K
Lørdag
20
november

Information

  • Genre METAL
  • Dato 20.11.2021
  • Kl. 20.30
  • Døre åbnes kl. 20.00
  • Entré i forsalg 80 kr./ 110 kr.
  • Entré i døren 130 kr.
  • Arrangør Metalmafiaen og Platform K
20.11.2021 Death Fest
Death Fest

Døre åbner kl. 20.
Koncert start kl. 20.30.
Ung25 billet: 80 kr.
Almindelig billet: 110 kr.
Billet i døren: 130 kr.

PLAGUEMACE:
Året er 2019, og fra en fugtig kælder i Horsens brygges de første spæde riffs, der sidenhen er muteret til dødskarrusellen Plaguemace.
Deres første EP ‘Primal Priest’ udkom i slutningen af 2020 og beskrives som: “En god solid omgang svensk-pølseret, hvor alle bliver mætte!” af HeavyMetal.dk.
Sammen byder Plaguemace op til dans med deres nakke-knækkende thrashy Death’n’Roll. Musisk bliver der trukket associationer til blandt andet High on Fire, Entombed, Grave og Motörhead, krydret med brutale breakdowns og rygrads-bøjende grooves.

CHRONICLE:
Pandemien er på vej ud, og mens verden har været vendt på hovedet, har Chronicle brugt tiden i isolation på at brygge en ny dødelig cocktail af metallisk materiale! D. 1 oktober rammer den nye dobbelt-single "Undivided" streamingplatformene. Catchy melodier, hurtighed og knusende riffs er blot noget af det du kan glæde dig til på Chronicles nyeste udspil!
Lyden af "Chronicle" er som et bastardbarn af samtlige skandinaviske særarter af metal. Det sorte fra Norge, det groovy fra Sverige, det melodiske fra Finland og den nådesløse Danske fræs. Denne cocktail af subgenrer holdes inde i folden af en gruppe kompetente musikere med mange timer lagt i deres instrumenter. Ydermere bærer bandets live-udtryk og energiske performance præg af et scenevandt og yderst fokuseret hold, der virkelig brænder for det projekt, som de har givet navnet "Chronicle".

CROCELL:
Siden CROCELL blev grundlagt i 2007, har de leveret ekstremmetal af højeste karat, og med fem roste albums og et utal af koncerter i ind- og udland i bagagen har bandet efterhånden markeret sig som en institution på den danske metalscene.
CROCELLs sjette og dugfriske udgivelse fra september 2021 består af de to separate EP'er "Baptized in Bullets" og "Funeral Bliss". Med radikalt forskellige bud på CROCELLs kulsorte fremtid vidner EP’erne om et band, der 15 år inde i karrieren er mere sultent, relevant og kompromisløst end nogensinde før.
CROCELL er både berømte og berygtede for deres intense liveshows, og forskellige medier har gennem tiden sammenlignet bandets koncerter med at ”få smidt et 30 tons lokomotiv lige i fjæset” og beskrevet, hvordan publikum under ”en sand magtdemonstration” er blevet holdt fast ”i et knusende, dødsmetallisk jerngreb”.

Top
Thrane.nu