Undertekst

Koncerten spilles på Platform K
Fredag
19
november

Information

  • Genre POP/ROCK
  • Dato 19.11.2021
  • Kl. 21.00
  • Døre åbnes kl. 20.00
  • Entré i forsalg 80 kr./110 kr.
  • Entré i døren 100 kr./130 kr.
  • Arrangør Fonden KulisseLageret
19.11.2021 Undertekst
Undertekst

UNDERTEKST er et dansksproget drengeband med Aarhus som hjemby. De stræber efter lyden af ungdommen, natten og den upolerede kærlighed set igennem fire drenges øjne. De blot 19-20 årige drenge fra UNDERTEKST fornemmeste opgave er at røre folk med fængende melodier og sarte tekster. 

UNDERTEKST er et live-act, der ligesom i deres selvbetitlede single ”UNDERTEKST” har en masse energi. I december 2020 spillede UNDERTEKST deres første headliner koncert i Aarhus på VOXHALL, der hurtigt blev UDSOLGT og dermed måtte efterfølges af en ekstrakoncert dagen efter. 

GAFFA anmeldte koncerten med 5 stjerner og skriver: ”Stærke sange, de kan spille dem og har allerede en fanskare, der formodentligt bliver ved med at vokse. Med andre ord: De bliver store i 2021 - Se dem nu, mens du stadig kan nå det på de små scener.”  

Udover den anmelderroste VOXHALL koncert har UNDERTEKST tidligere spillet på Smukfest og været support Band på GOGO Berlins danmarksturne. De har også haft medvind i radioen hvor sangen ”Skal vi tage månen” var den 10. mest spillede sang på P6 BEAT i 2019, og deres single ”Hun Kender Alle Fra Aarhus” endte i rotation hos P3, og det samme gjorde singlen Du Ku Ha Taget Min Hånd. 

Der er ikke meget tvivl om, at UNDERTEKST har ramt et punkt i de unges hjerter. Det syntes musikbladet GAFFA i hvert fald også, der beskriver UNDERTEKST’s univers; "Kan du huske følelsen, du havde som teenager, når du var på vej i byen fredag aften på årets første sommerdag? Den bytur, hvor jakken efterlades hjemme, fordi varmen fra solens stråler stadig hænger i luften. Hvor natten aldrig bliver helt sort og derfor aldrig får ende. Hvor alt kan ske, og du lever. Lige her, lige nu. Den følelse er Undertekst..." 

Bandets andet EP udkom fredag d. 20. Marts 2021 - Gaffa gav den 5 Stjerner. 

 

Og så lige til sidst et ord fra os i bandet.  Vi er så glade fordi I lytter, deler og kommer til vores koncerter for at opleve vores sange. 

Top
Thrane.nu