Aflyst!

JJ and the Blues Gang

Fredag
18
september

Information

  • Genre BLUES
  • Dato 18.09.2020
  • Kl. 22.00
  • Døre åbnes kl. 21.00
  • Entré i forsalg 115 kr.
  • Entré i døren 115 kr.
  • Arrangør Blueskartellet
18.09.2020 JJ and the Blues Gang
JJ and the Blues Gang

AFLYSNING:

Kære koncertgæster

Vi må desværre aflyse denne uges koncerter. Det sker på baggrund af både lokale og nationale smittetal. Vi vil som kommunal arrangør gøre alt, hvad vi kan for at holde fast i et lavt smitteniveau i Horsens Kommune, derfor har vi i samråd med kommunens kulturchef valgt at udskyde genåbningen af Kulisselageret med i hvert fald endnu en uge. Vi følger udviklingen nøje dag for dag, og forventer at kunne melde nærmere ud vedrørende fremtidige arrangementer i midten af næste uge.

Alle billetkøbere modtager besked direkte gennem vores billetsystem, Place2book, om hvordan man skal forholde sig til allerede købte billetter.

Vi anbefaler at man kobler sig på vores facebook-begivenheder, så man hurtigst muligt får de seneste opdateringer om enkelte arrangementer.

 

Vi beklager dybt og håber at vi kan finde en ny dato for at få besøg af JJ & Teh Blues Gang

 

----

 

Bluesbones kan desværre ikke komme op til os fra Belgien, grundet Corona - så vi præsenterer i stedet JJ and the Blues Gang.
Efter en lang pause ovenpå opløsningen af JJ Blues Band i 2013 har sanger og mundharpespiller Jens Juel nu samlet et helt nyt hold i JJ & The Blues Gang. Bandet tæller gode, prøvede kræfter med guitaristen Jan Markfoged (tidl. i Bruuns Blues Band og endnu tidligere i den allerførste udgave af JJ Blues Band ca. 1984), på bas Kim Grimstrup, som bl.a. også har slået sine folder i Bruuns Blues Band og bag trommerne hersker Anders Gram, som egentlig har en solid fortid i metal-genren, men i høj grad også er fortrolig med bluesmusikken bl.a. som medlem af Oscars Blues Band.
Nye tider og nye folk, men musikken er der naturligvis ikke ændret ved. Vi taler om kompromisløs og sveddryppende guitar-og mundharpebaseret Chicago-blues med inspirationer og repertoire hentet fra bl.a Muddy Waters, Buddy Guy/Jr. Wells, James Cotton, Big Walther m.fl.

Top
Thrane.nu