Aflyst!

Fraads

Torsdag
17
september

Information

  • Genre ELECTRO-POP
  • Dato 17.09.2020
  • Kl. 21.00
  • Døre åbnes kl. 20.00
  • Entré i forsalg 145 kr. / 115 kr.
  • Entré i døren 165 kr. / 135 kr.
  • Arrangør KulisseLageret
17.09.2020 Fraads
Fraads

AFLYSNING:

Kære koncertgæster

Vi må desværre aflyse denne uges koncerter. Det sker på baggrund af både lokale og nationale smittetal. Vi vil som kommunal arrangør gøre alt, hvad vi kan for at holde fast i et lavt smitteniveau i Horsens Kommune, derfor har vi i samråd med kommunens kulturchef valgt at udskyde genåbningen af Kulisselageret med i hvert fald endnu en uge. Vi følger udviklingen nøje dag for dag, og forventer at kunne melde nærmere ud vedrørende fremtidige arrangementer i midten af næste uge.

Alle billetkøbere modtager besked direkte gennem vores billetsystem, Place2book, om hvordan man skal forholde sig til allerede købte billetter.

Vi anbefaler at man kobler sig på vores facebook-begivenheder, så man hurtigst muligt får de seneste opdateringer om enkelte arrangementer.

 

Vi beklager dybt og håber at vi kan finde en ny dato for at Fraads kan besøge Horsens.

----

Der er til denne koncert mulighed for UNG25 rabat  - læs mere her

FRAADS, der består af forsanger Papa Erotic og producer David Engelbrecht, er i løbet af 2020 klar med deres debutalbum. Publikum vil få en forsmag på debutalbummet, når FRAADS udgiver deres nye single ’Ingen er ligesom dig’ fredag d. 7. februar. Udover ny musik offentliggør FRAADS i dag koncerter i Horsens, Aalborg, Fredericia, Vejle og Odense i efteråret 2020, hvor de i forvejen har annonceret deres største koncerter til dato i København og Aarhus.

Koncerterne og den nye single kommer oven på et 2019, hvor FRAADS for alvor har markeret sig som et af de navne på den danske urbanscene, som ikke kan ignoreres. Opbakningen til duoens følsomme og alternative hiphop blev i den grad cementeret, da de i efteråret spillede to udsolgte koncerter i Lille VEGA i København og Radar i Aarhus. Bands Of Tomorrow var forbi og kvitterede med 5 ud af 5 stjerner. De skrev:

’Med bodyrolls, trompetspil og kæmpe musikalsk overskud markerede FRAADS fredag aften sig selv – ikke bare som en af de mest prominente og nyskabende hiphop-grupper, men også som et af de bedste nye livenavne.

I 2019 udgav FRAADS publikumsfavoritterne ’Blinker’ og ’døde i dine arme’ – sidstnævnte blev P3’s 5. mest spillede sang i 2019. Nu er de klar med deres næste single ’Ingen er ligesom dig’, som er endnu en smagsprøve på FRAADS kommende og længeventede debutalbum. Albummet er på Soundvenues liste over ’23 danske album, vi virkelig ser frem til i løbet af 2020’.

På scenen kombinerer FRAADS det håndspillede med det programmerede, og de opfører lange improvisatoriske lyduniverser samtidig med, at de spiller deres stærke singler med sans for inddragende levering. Forsanger Papa Erotic kan det ene øjeblik svæve i rummet, hensunket i følsomhed og indlevelse, for i det næste øjeblik at hoppe manisk rundt på scenen og opfordre publikum til at gøre ham efter. Resultatet er en levende, sveddryppende og fornyende liveoplevelse.

Top
Thrane.nu