Udsolgt

Ginne Marker

Koncerten finder sted på Platform K
Tirsdag
16
november

Information

  • Genre JAZZ
  • Dato 16.11.2021
  • Kl. 20.00
  • Døre åbnes kl. 19.30
  • Entré i forsalg 110 kr.
  • Entré i døren 130 kr.
  • Arrangør KulisseLageret
16.11.2021 Ginne Marker
Ginne Marker

Det er uhyre sjældent at møde så rent og modent et talent som Ginne Marker.
Og til november kan du opleve hende på Platform K.

"Nutidens guitargud er åbenbart en nordjysk kvinde midt i 20'erne. Hvilket egentlig var på tide.” 

(GAFFA - 5 stjernet live-anmeldelse 20.05.2021)

Den anmelderroste singer/songwriter Ginne Marker har for alvor sat sine fodspor i det danske musiklandskab. I 2020 modtog Ginne hele to Carl-priser som Årets Talent og Årets Jazzkomponist for sit debutalbum ”For Seasons to Come”.

Nu annoncerer Ginne Marker sit andet album, som udkommer i efteråret 2021, og rejser samtidig rundt i hele Danmark med sit band i november. 

”For Seasons to Come” er allerede blevet streamet over 5 millioner gange og har modtaget mange flotte anmeldelser – bl.a. 5 stjerner i GAFFA og 4 hjerter i Politiken. Hendes første tour, der fulgte op på albummet, har været totalt udsolgt alle steder.

Første single fra det kommende album er den soulede ”Never Golden But Beautiful”, der viser en ny og mere udadvendt side af Ginne. Med en stjernespækket besætning og et internationalt hold sættes barren højt for albummet, der ligesom debutpladen produceres af Aske Jacoby.

Ginne kan med sine smukke og originale sange, sit fremragende guitarspil og sin rørende stemme virkelig formidle store følelser på en lavmælt og underspillet måde. Kald det pop, jazzpop, singer/songwriter. Musikken favner det hele og har inderlighed og stærk historiefortælling som sin røde tråd.

Top
Thrane.nu